Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

Pytanie do mężczyzn.

Polecane posty

Ciekawi mnie bardzo. Po co się idzie do klubu ze striptizem ? tzn. wiem, że patrzeć na gołe dupy, ale po co się na nie patrzeć ? Czy się przy tym podniecacie czy o co chodzi? Oczekuję głębszych odpowiedzi :)

Gość Facet39:)
Żeby podziwiać grację ruchów, ładne kształty, podniecić się. Dobra striptizerka "kusi" faceta, a my to lubimy. To jest tak jak stajesz nad jakimś ładnym widokiem (góry, morze) i po prostu podziwiasz. My faceci mamy przyjemność z samego patrzenia. Po to chodzimy ...

Idą tam by uciec od gadatliwych kobiet, im miej odzienia tym mniej ględzenia. Jeszcze nie widziałem kobiety która kłóci się świecąc gołym tyłkiem :D

Gość wurtewq
spierdaIaj głupisa suko, tu nie ma takich facetów co tam chodza a ty czekasz pisdo i który ci coś odpowie skąd takie głupie pisdy sie biorą to nie mam pojęcia facet po prostu chce popatrzeć na dupę i cipe wielka mi filozofia kurva , doszukujesz sie jakieś filozofii życia ? jebnij sie w łeb pasztecie

A czemu pytasz ?

Gość wurtewq
siedzi kurva na kafe i szuka facetów głupia debilka prawdziwy facet siedzi na babskim kafe ? teraz w nocy ? strzel se w łeb i wybaw świat od swojej głupoty

Masz dwie skrajne opinie. Jedyna głębsza rzecz w klubie (nawet tym bez gołych dup) to właśnie te głębsze. Jakby facet chciał coś głębokiego to by poszedł do biblioteki a nie do gołych dup.

chciałam ZROZUMIEĆ GŁĘBIEJ czyli BARDZIEJ , a nie doszukać się głębi życia w tym ;p

Gość do autorki'
usiłuj dalej

To że ciało zgrabnej kobiety dla heteroseksualnego faceta jest atrakcyjne, absorbujące, ekscytujące. Że naga zgrabna poruszająca się kobieta pobudza w nas dużo pozytywnych emocji nie trzeba i nie da się rozumieć. To jest nasz instynkt, odruch. Jak gapienie się na piersi. Widzisz, faceci plemienni (tysiące lat temu) po powrocie z polowania siedzieli sobie przy ognisku i się gapili w ogień. My też możemy się godzinami gapić na te ładne kształty. Tutaj nie można za dużo rozumieć, to instynkt prokreacyjny, przetrwanie gatunku. Dawno temu wykształcone obszary mózgu.

A co może być w tym głębokiego, poza dupą i ewentualnie gardłem ;). Jaki facet się na dupy nie gapi? chyba tylko ślepy (z góry przepraszam osoby niewidome)

Gość vdzgk
ciekawe, co faceci, ktorzy są w związkach i kochają swoje kobiety i podobają się im one odczuwają, o czym myślą jeśli idą na taki striptiz? przecież myślą też można zdradzić...

Gość ptasiek nastroszony
jak sie chlop nagapi na te wyginane smialo cialo to i wlasna kobita na tym skorzysta

własnie sobie teraz walę konia , odlatuję :)

uuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaa ooooooooooooo eeeeeeeeee chchchchchchchchc yhm yhm yhm

Gość vdzgk
no to jak to jest mężczyźni?

ja bym się czuła poniżona, jakby mój chciał iść. To tak jakbym mu się nie podobała i chciałby łazić na inne dupy patrzeć.

@vdzgk Pytasz co myślą żonaci faceci jak oglądają striptiz. Nie wiem jak inni ale ja (byłem 2 razy) NIC NIE myślałem. Tylko siedziałem i się gapiłem. Ja tam byłem POPATRZEĆ. Przecież nie szukać żony, kochanki, czy porady. My naprawdę możemy siedzieć, ślinić się, gapić i nie za bardzo myśleć. Tylko odczuwać satysfakcję. Naprawdę ...

Gość ptasiek nastroszony
bo w tym momencie za nas mysli ten maly

@margirit Widzisz, to twój wybór że tak się poczujesz. Moja żona nie czuła się poniżona. Widziała z kim idę, gdzie ten lokal. Jeździłem kilka lat po całej polsce, jakbym chciał iść na dziwki mogłem codziennie ... wiec co do tego ma striptiz ? Twoja reakcja (poniżenie) oznacza że masz kompleksy i jesteś na jakimś punkcie wrażliwa. Ale to jest wasz związek i sami ustalacie granice.

to jest w jakimś stopniu zdrada. Stawianie na baczność swojego małego podczas gapienia się na obce cipki.

Tak, staje. To naturalne. Tak jesteśmy zaprogramowaniu. "Zgrabny tyłem macha Ci się przed nosem -> erekcja" Dzięki temu przetrwał homo sapiens i może tutaj sobie pisać ...

kompleksy mam tylko w takich momentach kiedy w gre wchodzi ogladanie innych panienek. Wtedy spada moje poczucie własnej wartości. Nie wiem czy mnie rozumiesz.I mój nie łaził po takich miejscach i nie łazi. Pytam bo widziałam kupon promocyjny na internecie do takiego klubu ;p