Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

Pytanie do mężczyzn.

Polecane posty

Gość jaf
podnoszę:) mam marzenie zrozumieć facetów;p

Gość jaf
zastanawia mnie ich ślinienie się na widok innych kobiet, boję się też jak komentuje mój mężczyzna atrakcyjne kobiety gdy jestem nieobecna... rozumiem że faceci są wzrokowcami, ale dlaczego nigdy do końca nie starcza im jedna kobieta? co prawda są wyjątki, ale rzadkie

Gość jaf
i do tego jak mogą mieć swoją kobiete i chodzić na striptiiz?

Natura. Samiec powinien zapłodnić jak najwięcej samic. Tyle tytułem teorii. Tobie nie zdarzyło się spojrzeć na atrakcyjnego faceta? Po prostu patrzymy. Nie powinnyście się obawiać tego patrzenia. Skoro facet jest z tobą to chce ciebie i to że się obejrzy za inną nic nie zmienia. Tak samo laska na rurce- to tylko tańcząca laska...

Myślisz że jakby moja chciała popatrzeć na rozbierającego się faceta to bym jej zabronił?

Wyobraź sobie że ktoś podnosi na Ciebie rękę żeby Cię uderzyć. Wtedy ty odruchowo się zasłaniasz. To jest odruch. Nasz (męskie) odruchy to właśnie gapienie się na kształty kobiece. Kiedy idzie ulicą atrakcyjna kobieta to zanim cokolwiek pomyślę, mój mózg odwraca głowę. NIE MAMY NA TO WPŁYWU. Po ok 0.2-0.7 sekundy (u mnie) mój rozum zauważa ten odruch, wtedy mogę już kontrolować dalej sytuację. Wtedy już świadomie działam, mogę coś powiedzieć, zadecydować czy patrzeć dalej, czy odwrócić głowę. Nie można zmienić tego początkowo odruchu, nasze mózgi są zaprogramowane na reagowanie od tysiącleci. Po chwili jednak można odzyskać kontrolę. Jednak niektórzy faceci nie włączają potem rozumu i działają dalej instynktownie, ale cóż, to wymaga treningu a niektórym się nie chce.

Gość jaf
ale gdyby Wasza kobieta to zauważyła, nie byłoby Wam głupio, bo co jak co prawie każdej kobiecie byłoby przykro chociaż troche?

Gość jaf
poza tym ja bym nie poszła na striptiz męski gdybym miała partnera

Dlaczego ma być mi przykro za coś nad czym nie masz kontroli ? Gdybyś miała rude włosy czy powinno być Ci przykro że masz rude włosy ? Jest ogromna różnica na odruchowym zerknięciu a gapieniu się, podrywaniu czy uprawianiu seksu z ładą kobietą. Ja tą różnice znam. Nie wiem dlaczego próbujesz wmówić nam, że możemy zmienić coś co jest instynktem. Jak instynkt przetrwania. Chcesz niemożliwego.

Gość jaf
faceci to po prostu prymitywy

@jaf "faceci to po prostu prymitywy" To głupie podejście. Zapomniałaś, że kobiety też mają swoje instynkty (np. budowanie grupy wsparcia), albo wydzielanie oksytocyny podczas głaskania. Jesteśmy również zwierzętami i obie płcie mają instynkty. Świat w którym faceci to "prymitywy" a kobie "te lepsze" jest smutnym wizerunkiem. Poczytaj, pogadaj z mądrymi ludźmi - może zmienisz zdanie.