Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsffddf

rozsterki i dylematy życiowe...

Polecane posty

Gość gfdsffddf

Pytam poważnie...chodzi mi o studia zaoczne socjologia. Jestem na 1 roku inżynierskich, najprawodopodoniej będe musiała wziąć dzieankę, zaliczać przedmioty z 1 roku + zaliczę jakieś z 2 i chciałabym równocześnie zacząć studiować zaocznie socjologię. Dam radę, jak myślicie? jest sens? Bo te zaoczne chcę mieć jako alternatywę...

A skąd my niby mamy widzieć czy dasz radę ? Przecież to w 100% zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Jak Ci mocno zależy i jesteś sumienny, odpowiedzialny, pracowity - dasz radę.

Gość gfdsffddf
tylko nie wiem czy mając dziekankę uzyskam takową zgodę ;/

Gość oloprincepolo...
jacek dupku, to kobieta

Gość gfdsffddf
myślicie, ż ejest sens tak robić? Bo chyba lepiej mieć więcej wykształcenia niż mniej, nigdy nie wiadomo co się w życiu sprzyda...

Ja juz pisałam. Socjologia nic Ci nie da, jest dla każdego w zasadzie do zaliczenia.. Natomiast ten techniczny kierunek powinnaś się uprzeć i skończyć. Ja tu nie widzę problemu... Po co brać się za coś nowego, nie lepiej powalczyć o kierunek na którym już się jest?

Gość gfdsffddf
walczę, walczę i chcę go skończyć...tylko patrzę relanie, że dziekanka jest bardzo prawdopodobna...to wtedy będę poprawiała przedmioty z 1 roku + zrobię jakieś z 2... ale chciałabym też coś więcej działać, mieć jakieś zaplecze...i stąd ta socjologia...bo jeśli na tamtym mimo starań na dzieknace mi nie wyjdzie, to nie chcę mieć 2 lat w plecy i zero wykształcenia;/

Gość gfdsffddf
up