Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona_daleko

2 testy i 2 okresy

Polecane posty

Gość Zrozpaczona_daleko

Słuchajcie... Wiem, że może było, ale jestem za granicą i jest to dla mnie ważne: Kochałam się z chłopakiem 29 lipca ale przez caly wczesniejszy miesiac uprawialismy petting. 1 okres mialam 4 lipca.. nastepny 8 sierpnia.. nie widzialam u siebie zadnych objawow. Przed 8 wrzesnia bardzo bolaly mnie piersi i brzuch.. dopasowalam to pod PMS.. 12 wrzesnia dostałam miesiaczke lecz barzo dziwna.. najpierw skąpa.. dopiero po 2 dniach zaczela być w miare normalna.. martwi mnie bardziej to ze teraz.. keidy okres skonczyl sie mam silne bole podbrzusza.. i brazowy sluz (prawie bezzapachowy)podbrzusze jest napuchniete.. na brzuchu mam kreske od pepka w dol... czesto chodze robic siusiu.. i czuje zgrubienie na brzuchu.. nie mam mozliwosci isc do lekarza Zrobilam 2 testy ciazowe i wyszly negatywne.. pomocy... co myslicie?

Gość Zrozpaczona_daleko
Ah.. Proszę o pomoc :(

idz do lekarza nikt ci tu nie pomoze ...... może być różnie problem z hormonami lub ciaża pozamaciczna masz podobne objawy jakie ja mialam tylko moje testy byly pozytywne ......

Gość Zrozpaczona_daleko
a mialas normalne okresy? Ja mialam normalne, ze skrzepami itd.. no i w drugim miesiacu (czy wczesniej) kreska na brzuchu by mi sie nie pojawila.. moze to moja uroda... ehh

Gość Zrozpaczona_daleko
chcialam dodac ze nie mam zadnych zgrubien w piersiach.. sa juz normalne.. jedyne chce mi sie siku, brazowy sluz PO okresie i kreska na brzuchu.. Pozostałę objawy: troche sie zle czuje i brak apetytu to wynik raczej silnych nerwów...

Gość Zrozpaczona_daleko
eh

jak były 2 okresy i 2 testy są negatywne to moim zdaniem spokojnie można ciążę wykluczyć kreske na brzuchu ja też mam, ona w ciaży jest bardzo widoczna, ale normalnie niektóre kobiety też mają tak na codzień zauważalną warto sie wybrać do lekarza na usg może, bo te plamienia i bóle mogą być jakieś podejrzane