Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biżuteryjnywątek

Czy ta biżuteria jest fajna/łada/niepowtarzalna?

Polecane posty

Gość kajanaa
Fajna, ale mogłaby być troszkę tańsza .tak o ok. 20 %

Gość ani fajna, ani
niepowtarzalna. Przede wszystkim to nie biżuteria!

Gość gość
Niepowtarzalną biżuterię kupuję w sklepie internetowym Galerii Artystycznej KuferArt, wszędzie indziej to samo, powtarzalne do bólu. Polecam KuferArt:)

No i jak ja weszłam to nic nie sprzedajesz :( A tak szczerze to jeśli chcemy na prawdę coś orginalnego i niepowtarzalnego to trzeba by to robić z własnego pomysłu i na zamówienie. U niektórych jubilerów jest taka możliwość, np. u tego- http://www.jubiler-zietek.pl/ . Robią praktycznie wszystko zgodnie z pomysłem klienta :)

Gość gość
ja kupiłam ostatnio cudowną bransoletke na rosebelle :D

Gość gość
Ja stylową i oryginalną biżuterię kupuje na Lovrin.pl i jestem bardzo zadowolona,szybka przesyłka:)

Gość gość
Ja oryginalną i przede wszytkim ładną biżuterię kupuję w Bottonexie.

Ja wole sklepy stacjonarne. Zanim coś kupię musze zobaczyc ten przedmiot na żywo, podotykać, wypytać sprzedawcy o szczegóły. Nie wyobrazam sobie kupować bizuterii przez internet. No chyba ze sztuczną. Sama pracowałam w sklepie jubilerskim i nauczyłam się wielu przydatnych rzeczy. W sklepie Jubilerskim pod Uniwersamem Grochów obsługa jest rzetelna, mozna liczyć na drobny upust i poradę. Klient jest zawsze uprzedzany jak powinien obchidzić się z daną rzeczą, jak ją konserwować żeby dłużej się nią cieszyć.. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam.

Gość gość
Tak naprawdę to kwestia gustu, nikt nikogo na forum nie przekona do swojej biżuterii :) ja np. lubię kilka kolekcji z apartu, bo mają pazur .Lubię nowoczesną biżuterię.

Gość gość
Jeżeli chodzi o kwestie biżuterii niebanalnej, to od siebie zdecydowanie mogę polecić https://nadodatek.com.pl/ - sklep jest naprawdę rewelacyjny! Spory wybór, biżuteria piękna, oryginalna i jakie niskie ceny!