Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuhrfrjehruitrrr

JAK ZAKONCZYC ZNAJOMOSC Z FACETEM KTORY NIE DAJE ZA WYGRANA?

Polecane posty

Gość fuhrfrjehruitrrr

spotykamy sie 8 miesiecy, nie mozemy sie dogadac od 2. Ja zupelnie stracilam nim zainteresowanie.... on czuje sie osamotniony takze ciagle awantury o to. Ja juz na niego patrzec nie moge spotykac sie, a tym bardziej jakiekolwiek cielesne zblizenia... wczoraj sie upil i nie przyszedl na umowione spotkanie! to dla mnie szansa jak to rozegrac zeby to ZAKONCZYC raz, a dobrze i nie po chamsku. Bo mowie mu wpros, ze go nie kocham, ze skoro nie pokochalam przez 8 miesiecy to nic sie juz nie zmieni, ze planuje wyjazd za granice za pol roku na dlugo, a on nic..... ciagle w kolko gada jak to on mnie kocha;/

Gość fuhrfrjehruitrrr
nikt nie pomoze!!!

Gość kremooweczka
Spotkaj się z nim i powiedz szczerze, że się męczysz i nie chcesz się juz spotykać. Jaki problem?

Gość fuhrfrjehruitrrr
w sumie to logiczne co mowisz, ale ja mam problem z mowieniem takich rzeczy w prost do tego jak ktos na wszystko mi odpowiada, ze mnie kocha;/

Gość fuhrfrjehruitrrr
ja po prostu tego nie rozumiem jak zauwazam, ze ktos mnie zaczyna ignorowac, olewac i widaac, ze wszystko na nim musze wymuszac to mowie do widzenia, a nie wyznaje milosc 5 razy dziennie.... stracilam do niego przez to wszystko szacunek.

Gość kremooweczka
No chyba większość ludzi ma, bo do przyjemności to nie należy. Ja zawsze jak zrywałam znajomość to wpadałam w doła. Ciężko jest mówić coś takiego ze świadomością jaki ból się komuś zadaje. Ale musisz usiąść na spokojnie i wytłumaczyć sama sobie, że to jedyne słuszne i uczciwe rozwiązanie, zebrać się i po prostu to w końcu wydusić. Nie ma słońce innego lepszego sposobu, przykro mi.

pewnie z następnym będziesz tęskniła żeby CIę tak kochał - i będziesz stękać że faceci są nieczuli i nie wyrażają uczuć :D tak bywa :P i już pewnie nie trafisz II raz na tą samą miłość ;)

Gość kremooweczka
Tak by było prościej, wiem, ale to Ty chcesz się wycofać z tego związku, dlatego to Ty powinnaś to uczuciwe zakończyć.

Gość fuhrfrjehruitrrr
nie prawda, ze druga milosc taka sie nie zdarzy! juz nie pierwszy raz musze zrywac, gdy ktos mega kocha... a sama tez 2 razy po dupie dostallam takie zycie! musze to zakonczyc bo jestem dla niego podla ;/

skończ znajomość o co tyle krzyku ?? jemu przejdzie szybciej niż myślisz

Gość fuhrfrjehruitrrr
3 lata temu na kafe tez mi tak radziliscie, ze szybko zapomni... i o 3 lat ex chce wrocic.

Gość tylko kobieta moze byc tak
durna aby szukac pretekstow do tego co nalezy powiedziec jasno, dosadnie i wprost. skoro bylas z nim tyle czasu to chyba nalezy mu sie 10 minut szczerosci.