Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyytu

czemu 90% dziewczyn w wkieku 19-23 to juz nie dziewice?

Polecane posty

Gość rtyytu

poznaje fajna dziewczyne a okazujesie ze ona byla juz w 3 zwiazkach i stracila dziewictwo majac 16 lat a ja majac 23 jeszcze prawiczek i nie moglbym sie z taka zwiazac

Gość monika torjaknskowa
no bo to normalne.... ja znam tylko jedną dziewice lat 20 i jest tak brzydka że nawet nikt by jej nie chciał zerżnąć

Gość rtyytu
pewnie byly takie puste jak ty

Gość MeGustaKapusta
Znam dużo PIĘKNYCH dziewczyn, które są w tym przedziale wiekowym i są dziewicami, pomimo, że miały już kilku facetów. Znam też dziewczyny tak szkaradne, że nie chciałabym ich dźgnąć patykiem w głowę, a dziewictwo straciły, kiedy miały 15-16 lat.

Gość ale serio gadacie
Nie mógłbys się związać bo jesteś prawikiem. Jak jest dziewczyna doświadczona to nie chce prawika bo wie ze on kiepski w łóżku jest i nie bedzie miała fajnie. Szukaj dziewicy bo nie dziewica cie nie bedzie i tak chciała.

Gość ale serio gadacie
Proste pytanie do autora. Słyszałeś kiedys żeby kobieta z doświadczeniem (nawet jednym) chciała prawiczka który nawet nie wie jak się do niej zabrac bo jedyną wiedze seksualną czerpie z red tube?

Powiem ci na powaznie: dziewczyna 23- letnia, ktora nigdy nie kochala sie z mezczyzna to oznacza jedno: jej NISKIE LIBIDO!!!!! A to oznacza problemy w malzenstwie. Bo, o ile na poczatku jeszcze bedzie ok, to po urodzeniu dziecka sex nie bedzie mial dla niej zadnego znaczenia. Jest cala rzesza takich dziewczat, kobiet. Oczywiscie maja problem z tym, ale nic sie z tym juz nie zrobi. Ty tez jednak zastanow sie dlaczego jestes jeszcze prawiczkiem. Byc moze tez masz tak naprawde niskie libido i moze z taka oziebla sexualnie kobieta stworzycie zgrana pare... Mowie calkiem powazne, moja opinia poparta jest dlugimi obserwacjami w tym temacie.

Gość pampersiuchjks
ja się boję ze bede miała niskie libido bo straciłam dziewictwo w wieku 22 lat, a na dodatek nigdy nie miałam orgazmu! ps nigdy tez nie masturbuję się, bo wiem że i tak bym go nie miała (próbowałam żeby sprawdzić)

To jedna rada tylko dlaciebie: zanim stanesz na slubnym dywanie sprawdz sobie kandydata, czy cie zaspokaja, bo oni tak naprqwqde tego nie potrafia robic. Sex ich jest swietny tylko wtedy, gdy dana partnerka ma wysokie libido i niewazne czy on ugniata, mietosi czy tarmosi, ona i tak dojdzie do uprqgnionego orgazmu. Trzeba dobrego kochanka, zmyslowego i wrazliwego na druga osobe, a przy tym meskiego, a nie ofermy, by kobiete z niskim libido doprowadzic do szczytowania. A ty na 100% masz niskie libido, skoro sama w sobie nie znalazlas sposobu na orgazm. Pociesze cie, ze ja ma 40 lat i ten sam problem. I chyba tylko jakis czarujacy Hiszpan, bo ponoc sa w seksie najlepsi, moglby mi dogodzic. Samo zycie eh...