Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra21111

Proszę, pomóżcie!

Polecane posty

Gość Sandra21111

Bardzo proszę o pomoc, wiem że dla niektórych sprawa będzie banalna, ale ja naprawdę nie wiem:( Chodzi 9o wpłatę pieniędzy na poczcie. Potrzebuję wpłacić 150 zł na konto, mam tylko dane numeru konta, nic poza tym. Może ktoś wie czy jeśli wpiszę sam numer konta to pieniądze dojdą bez problemu? I co w takim razie mam wpisać w tytule i danych odbiorcy? Czy jeśli nie wpiszę nic lub wpiszę niepoprawnie to dojdą? Bo jak nie wpiszę nic, to pewnie nawet nie przyjmą mi tego druczku. Jest jakieś rozwiąznie? Bardzo proszę o pomoc kogoś kto się zna.

Gość Sandra21111
Nikt nie wie?:( To bardzo pilne.

Gość lejla28
pieniądze dotrą,nie martw się...sama juz kilkakrotnie wpłacałam znajac tylko konto...we miejsce na dane odbiorcy nic nie wpisuj

Gość Sandra21111
Proszę, może mi ktoś podpowie? Nigdy nie wpłacałam pieniędzy na poczcie i jestem całkiem zielona:(

Niezależnie od tego gdzie przelewasz pieniądze, czy na poczcie, czy w banku, czy internetowym przelewem musisz mieć dane odbiorcy.

Gość Sandra21111
Czyli wpisywałaś tylko numer konta, nic więcej? Żadnych danych, adresu? Bo ja mam tylko nr konta. I boję się wlaśnie czy Pani w okienku przyjmie taki druk no i czy dojdą bez problemu.

Gość lejla28
nie musi miec danych odbiorcy....ja zawsze wpłacam w PKO i nie trzeba miec danych odbiorcy,wystarczy numer konta...

Gość Sandra21111
To teraz już nie wiem... Muszę mieć w końcu te dane czy i bez tego dojdą? Może ktoś jeszcze się wypowie, bo zdania są podzielone:(

Gość lejla28
nie wiem jak na poczcie,bo tam nie wpłacam ale w pko nie trzeba danych odbiorcy...to idz do pko wpłac pieniądze

Gość lejla28
ja ci mówię jak ja robiłam wpłaty...nie podawałam danych tylko numer konta i przyjęli wplate,nawet nic nie mówili ze nie ma danych...ale to było w pko

Lejla, ale w pko to nie potrzebują danych odbiorcy jak wpłacasz na konto pko, jak na zewnętrzne to nie da rady. Mnie raz baba na poczcie odprawiła z kwitkiem jak nie miałam danych, ale może wredna była po prostu. Idź na pocztę i zapytaj.

Gość Sandra21111
Rozumiem, dzięki:) Jak się nie dowiem dokładnie to chyba wpłacę w PKO, choć wolałam na poczcie, bo mam bliżej, a do PKO muszę dojechać:/

Gość lejla28
Alanyaaa---> ale to konto nie było wewnętrzne...to były konta w zupełnie innych bankach i wpłatę przyjęli i pieniądze dotarły

Gość Sandra21111
No właśnie słyszałam że na poczcie czasem przyjmują, a czasem nie, zalezy od Pani w okienku. Dlatego myślałam żeby wpisać tam byle co, żeby mnie nie odprawiła z kwitkiem, ale boję się, że wtedy pójdzie całkiem na inne konto. Czytałam trochę i niby ludzie piszą, że najważniejszy jest nr, ale wolałam się dowiedzieć jak to jest w praktyce:/

Gość hhhhhhhhhhhhjkjjk
glupia cipa

Gość lejla28
byle czego nie wpisuj !!!

Nie wiem, jak chcę wpłacić kasę na swoje własne konto w PKO, to muszę dowód pokazać.