Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaaaaaa

Czy pasowałby mi taki rudy ?

Polecane posty

Rudy mało komu pasuje, ale jak już chcesz to spróbuj szamponetką, nie farbą.

Nie za młoda jesteś na farbowanie? Zniszczysz sobie włosy...ale odpowiadając Ci na pytanie: uważam, że pasowałby Ci taki kolor, masz podobny typ urody:) Radziłabym jednak zaczekać kilka lat, jak już zaczniesz farbować to potem cięzko przestać

raczej nie. jesteś dopiero w gimnazjum więc nie maluj włosów, a jesli za kilka lat się zdecydujesz to moim zdaniem powinnaś przyciemnic włosy i nie smaruj tak mocno tych oczu bo to fatalnie wygląda u tak młodej dziewczyny.

Gość nataliaaaaaaa
no właśnie nie wiem czy poczekam te kilka lat bo mam zajebistą fazę na ten kolor :D:D nie wytrzymam chyba, mama się oczywiście nie zgodzi ale jakoś będzie ;)

Gość dfsdfdfdfdfdfg
o boze dziecko 14 lat a juz chce wlosy farbowac. przeciez ladny masz kolor :D twarz brzydka ale wlosy ladne haha

Gość nataliaaaaaaa
Lipsss, nie mam wysmarowanych oczu, w porównaniu do dziewczyn z mojego gimnazjum jestem normalnie umalowana :)

Gość sdf
powiedzmy ze AS jest starsza ,w twoim wieku bedziesz wygladac jak Pumuckel z plynu do mycia naczyn:D

Gość nataliaaaaaaa
ja nie prosiłam o komentowanie mojej twarzy, tylko włosów :P

Gość sdf
nataliaaaaaaa Lipsss, nie mam wysmarowanych oczu, w porównaniu do dziewczyn z mojego gimnazjum jestem normalnie umalowana HA HA HA TO JAK TE WAMPIRZYCE WYGLADAJA LO MATKO Z CORKA :D:D:D

Gość nataliaaaaaaa
Nox Anielica łatwo ci mówić, bo pewnie jesteś dorosła :P ale pewnie gdybym ufarbowała włosy to bym od razu opierdol dostała :/

Gość nataliaaaaaaa
ile ja bym dała żeby mieć tolerancyjna mamę :( ale cóż, rodziny się nie wybiera. moja mi robi opierdol nawet jak delikatnie umaluję tylko rzęsy.

Gość nataliaaaaaaa
brwi reguluję, ale tu akurat miałam nie wyregulowane, bo to stare zdjęcie

Gość szukajaca pracy załamka i nerw
rudzielce nie maja rumieńców(na moim monitorze wygląda jakbyś miała), pamiętaj, że rudy kolor włosów podkreśli sińce pod oczami(masz naturalnie takie jakby lekko wpadłe oczodoły) zaczerwienienia jak i zaróżowienia. Mało który naturalny rudzielec ma też czerwone usta. Oczywiście jeśli to po prostu miałoby być stylowe, modne, nie udające naturalności to polecałabym dobry korektor jak i podkład ...z kolei taka tapeta to chyba nie na 14 lat. Mieszka obok mnie rodzina rudzielców więc moje obserwacje są wiarygodne. Proponowałabym szamponetkę na 1 raz i przekonanie się jak się czujesz w takich włosach. Pozdrawiam

Gość nataliaaaaaaa
nox anielica, co miałaś na myśli z tym że "wreszcie nabierzesz wyrazu"? :D