Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny facet kraków

czy naprawde nie ma samotnych ale normalnych kobiet?

Polecane posty

Gość irytatorski
tak Lolusia on ma ponad 200 nicków, po to by robić zamieszanie On jest: bobasiątko dekadencki wojownik cafe desznik duch cafe azor merdający ogonem wielki samotnik taki sobie facio i wiele wiele innych Ti chyba lekka choroba psychiczna, wynikająca z samotności :(

Gość irytatorski
lolusiaa nie uciekaj tylko nie dawaj mu prywatnych informacji o sobie a będzie dobrze :)

Gość irytatorski
bardzo kochamy starego fajfusa umila nam życie tutaj:D

Wojownik możesz podać nazwę tematu. Poza tym jeśli to prawda, co kolega pisze, to czuję niesmak, ogromny. irytatorski dziękuję za informacje. Mogę się zapytać na jakim wątku siedzisz?

Gość irytatorski
maila dawaj mu tylko na gmail. Tam nie pozna IP

Gość irytatorski
a kysz deszniku za wielką popularność masz.Co ty w sobie masz,że większość lasek przepada za toba? Aż ci zazdraszczam tego:(

o nie, ja maila nikomu nie podaję. Jestem tutaj anonimowo i mam nadzieję, że tak pozostanie :)

Gość irytatorski
nie mogę podać bo desznik zniszczy mój topik. Jeszcze nas tam nie odnalazł :o

Gość irytatorski
lolusiaa desznik właśnie się za mnie podszywa. musze iść stąd.

Gość nie jestes szczery...
"Jestem facetem w wieku 28 lat. nie szukam mlodej glupiej laski tylko kobiety.. to słowo brzmi chyba inaczej od laska,zabawa czy seks prawda? szukam dojrzałosci i odpowiedzialnosci" zapomniales dodac ze ma byc piekna szczuplutka i mloda ( nie malolata) :) smiesza mnie tacy jak Ty. Znam wiele normalnych odpowiedzialnych wspanialych kobiet ale wiekszosc sama ;) wnioski wyciagnij sam

Lolusia lat mam 22:P A jesli chodzi o te normalne dziewczyny faceci nie maja tu chyba na mysli nudnych dziewczyn, tylko takich, ktore nie maja tzw. "kiełbie we łbie", a wiedza czego chca :)

Czy Twój inny nick to Dekadencki Wojownik ? Jeśli nie, to zwracam honor, jeśli tak, to nie :)

Gość gość
ja tam spotykam same walniete na glowe laski zalamac sie idzie Ostatnio mi powiedziala jedna ze mozemy byc przyjaciolmi na seks az mi witki z wrazenia opadly :) Albo samotne mamuski szukajace ojca dla dziecka albo panie po 40 ktore nagle zauwazyly ze sa stare i czas to zmienic. Ostatnia normalna i wolna spotkalem 6 lat temu (wtedy akurat przeprowadzalem sie do innego miasta). Normalna to znaczy nie wygladajaca jak slon nie palaca i nie majaca zapedow by lezec i pachniec moje wymagania sa wrecz kosmiczne do dzisiejszych kobiet :D

Gość gość
Po cholerę ci normalna? To słowo sugeruje "podobna do ogółu". Czy ty rozmawiałeś kiedyś z typowym człowiekiem? Jak chcesz się dodatkowo zdołować to wyobraź sobie, że połowa jest nawet głupsza:O Ale i tacy potrzebni. Jest akurat odpowiedni stosunek ilościowy mądrych do głupich, dokładnie tyle, żeby wszystko się nie rozleciało.

Gość gość
a jak wygladaja te nienormalne? maja czółki?

Gość gość
Jeśli kobieta jest normalna to nie może być wolna bo zagadują ją faceci Ci normalni i nienormalni. Facet normalny natomiast może być sam bo z braku wolnych odpowiednich partnerek (normalnych kobiet)

Gość gość84
Taka typowa normalność też wcale nie jest za dobra - przynajmniej mi się kojarzy z przeciętna z wyglądu dziewczyną i do tego: nie mającą żadnych ciekawych pasji ani zainteresowań, myśląca stereotypowo, o guście kreowanym przez modę, preferującą standardowe proste rozrywki i mają zapędy właśnie do tzw. leżenia i pachnienia. Nie, ja może wymagam zbyt wiele, ale jeśli chodzi o charakter to lubię dziewczyny posiadające energię do życia i wewnętrzną radość (nie mylić z przebojowymi czy imprezowiczkami.)