Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny facet kraków

czy naprawde nie ma samotnych ale normalnych kobiet?

Polecane posty

Gość irytatorski
lolusiaa babasiątko czyli desznik czyli duch cafe chce Twojego maila lub gg a potem fotki. potrzebuje kolejnej fotki do masturbacji

Gość irytatorski
ooo duch zdązył sie przelogować na wojownika. Śmieszny jesteś starcze

No przykro, nie mam w zwyczaju wysyłać obcym fotek :P Wojowniku, zgubiłam poprzedni temat właściwie i nie mogłam go odnaleźć, pomożesz ? :)

Nie ogarniam was ludzie.. Czy na prawdę na tym forum nie ma porządnych ludzi ? Każdy się pod kogoś podszywa, jakieś bzdury..

oj, duzo jest normalnych dziewczyn, tylko trzeba szukac, a jak juz wpadnie w oko to trzeba ja blizej poznac

Gość irytatorski
nie jestem pedałem abym cię cmokał. jak tam starcze? Dalej pijesz % i walisz gruchę pod zdjęcia głupich kafeterianek? Twoja stara ma naprawdę fajnego męża. och ach

jest dużo fajnych i normalnych dziewczyn, myśle,iż ja jestem normalna, mam 27 lat, skończone studia, pracuje i szukam normalnego faceta, który nie ma nasrane w głowie i nie liczy się dla niego tylko zabawa

Gość irytatorski
odwal sie od topiku"flirtowanie" to dam ci spokój. Kutafonie przebrzydły

Gość irytatorski
lolusiaaa nie znasz starego dziada po 60 to duch cafe. ma ok. 300 nicków. uważaj na niego

Gość irytatorski
wojowniku a właściwie deszniku a własciwie duchu - obrzępała Ty jesteś i dobrze o tym wiesz.

Gość irytatorski
no a teraz swoim zwyczajem -zacznij pod pomarańczowym nickiem obrażać dziewczyny na tym topiku a potem pod swoim czarnym nickiem je bronić. Czekame na to :D

Wojowniku, Ty na prawdę masz 60 lat ? tzn. po wpisach średnio widać? nie chcę oceniać ale tak brzydko chyba się osoba w tym wieku nie wyraża ? Bynajmniej ja tak myślałam..

Gość irytatorski
lolusia ten człowiek niedawno szalał na naszym topiku i obrażał Bogu ducha winnego użytkownika. Zniszczył naszą rodzinną atmosferę i sprawił, że ludzie zaczęli uciekać z topiku. Dopóki się od nas nie odczepi dotąd będziemy mu umilać życie

Gość irytatorski
no wojowniku jaki masz w dzisiejszym dniu stan cywilny? Jesteś żonaty czy wdowiec? :D

ale przecież na poprzednim topiku jak z nim rozmawiałam, to wydawał się być poukładany .. To ja już nie wiem.

Gość irytatorski
którą wersję podałeś dziewczynie? :D

Gość irytatorski
loliusiia Janusz jak chce to jest miły, a potem sie przelogowuje i obraża na innym nicku lub pomarańczowo. pomyśl 60 letni dziadek udaje niemowlę ii domaga sie cycka :o