Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny facet kraków

czy naprawde nie ma samotnych ale normalnych kobiet?

Polecane posty

Ehhh. mialem na mysli to, ze ladna, dobrze wygladajaca dziewczyna wybrala wstawionego goscia nie reprezntujacego praktycznie nic, aniżeli ogarnietego chlopaka:) A pytanie nie dotyczylo imprezy...Mialem ogolnie na mysli, na co zwracasz uwage...Co w dzisiejszych czasach jest interesujace dla dziewczyn jesli chodzi o facetow...

Chyba nie jestem najlepszym przykładem bo rozmawiam z każdym kto mnie po prostu zainteresuje (z wyjątkiem sytuacji gdzie rozmawiać nie chcę bo np. właśnie wdrapuję się na scenę ;P). Poza tym to, że ładna, nie znaczy, ze nie głupia. I nie można generalizować na wszystkie kobiety. Przy czym powiem Ci, że mimo wszystko dobre wrażenie robi właśnie pochwalenie się mimochodem jakąś swoją cechą, talentem, zainteresowaniem, czymkolwiek.

Gość proekozielona
a co to znaczy normalna?

Gość no jasne chce normalną
a jak juz ja ma , to sie okazuje , że jednak jest zbyt normalna i ..... puszcza sie ja kantem dla krzykliwej barbi w różowej mini i 10 cm obcasach, chichoczącej z byle czego i myślącej, ze Darwin to miasto .... faceci to hipokryci !!

Normalna to taka która błyszczy urodą, dowcipem inteligentna, z wielorakimi zainteresowaniami, pracujaca, studiująca i jeszcze czas mająca. No w ogóle cud miód. Gwiazda socjometryczna, koledzy by zbaranieli. I uwaga, chce zwykłego chłopaka...:) Jest mnóstwo normalnych fajnych dziewczyn. nie wyróznia się tak jak i Ty. Dlatego ich nie zauważasz.

A ja sie zastanawiam co zlego jest w nienormalnych. Bo nienormalna - to odstajaca od normy. Np. ladniejsza, madrzejsza, bogatsza niz reszta. Albo majaca wyjatkowo ciekawe pasje :D

opalałam się, zwiedzałam, poznałam nowych ludzi (same indywidualności) i nauczyłam paru mądrych rzeczy :) czuję się wypoczęta i spełniona :)

Gość marzycielka...
ja jestem normalna :)

Gość lolusiaa
Jestem normalną, zdrową, sympatyczną, atrakcyjną kobietą, prawie niczego mi nie brakuje- oprócz normalnego mężczyzny u swego boku. Tak więc istnieją normalne i samotne kobiety. Pozdrawiam

Nawiązując do mojego nicka, to zaczerniłam się, lecz z jedną różnicą - literka więcej. Nie mniej jednak, jestem tą samą lolusią. Tak więc pozdrawiam :)

Motoangelo- pisząc normalna kobieta, miałam na myśli, że jestem poukładana, nie wymagam nie wiadomo czego. Prostota- ot co :)

"Motoangelo- pisząc normalna kobieta, miałam na myśli, że jestem poukładana, nie wymagam nie wiadomo czego. Prostota- ot co " A to dziwne. Kobieta się z reguły raczej rozkłada, niż układa. :classic_cool:

Gość mrówka monika
ja też jestem normalna tylko że mam małe piersi no dobra prawie ich nie mam ale nadrabiam innymi zaletami mam fajną dupę i w głowie poukładane i jak pokocham to na maxa kto chce numer tel???? albo gg???