Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Dlaczego Ciapaci i Murzyny tak bardzo lecą na Polki?

Polecane posty

wertyp ile razy bedziesz zakladal takie tematy? co ci to daje? zapytaj murzyna albo ciapaka, skad biala rasa ma wiedziec czemu sa takim obiektem zainteresowania u ciemniejszych?

Gość Pomponik282828
oni nie leca na Polki bo są polkami.Poprostu wiedza,ze są łatwe i mogą je dupczyc jak chcą wiec lgną tam gdzie im ktos zrobi dobrze:-)

Gość Effelina
idioto kiedy wreszcie z tym skonczysz? Nudny juz jestes, ale jak widac znajduja sie jeszcze debile ktorzy sie wdrazaja w dyskusje. Wszyscy wiemy ze masz nudne zycie wiec juz skoncz. WIem ze masz tak maly zasob slownictwa ze zaraz poleca tu kurwy i inne tego typu, oszczedz sobie bo mam to gdzies. SKONCZ SIE OSMIESZAC

ja tylko raz slyszalam jak kumpel mojego mena mowil ze raz dwa zaciagnie mnie do lozka ( facet z moldawii ) zrobilam glupia mine poprosilam go na osobnosci i powiedzialam ze zle trafil i nie ma na co liczyc od tej pory ma do mnie wielki szacunek i juz sie nie przypierdziela

Gość Sayoreva
hmmm otulona a przeciez ty sama mieszkasz w Niemczech w tym swoim dortmundzie, czyzbys o sobie piasla ze tak plujesz na inne Polski? wez daj se spokoj dziewczyno bo tragiczna jestes...

Gość Wiem, ze to nie w temacie, ale
Lady Love czy ten kolor wlosow na zdjeciu w czerwonej sukienkce to Twoj naturalny? Bo super wygladasz i tez chce taki, a wybieram sie na koloryzacje niedlugo

Gość Pomponik282828
effelina a co jestes jedną z nich? Pewnie odbyt juz masz tak rozpruty przez murzynów ze szok

otulona snem ok, tylko ze w takich burdelach nie tylko sa polki, znajdziesz tez wiele kobiet innej narodowosci - przewaznie z rosjii badz ukrainy

Gość dołączę się do pytania
co Ci to daje? Po cholerę zakładać te same tematy w kółko? Żeby upokorzyć wirtualnie kobiety, które Ci nie dają? Co z tego masz? Doskonale wiesz, że poza Twoim prowo nikt nie wierzy w te bzdety, ciapaci i murzyny lecą tak samo na Polki jak i na inne kobiety, a osoby które Ci tu przyklaskują to tylko trolle.

Gość Effelina
a tobie chyba turek rozpierdolil dupe... ile mozna zasmiecac ta kafeterie wypocinymi tego dna....

naturalny mam na pierwszym zdjeciu na drugim farbowany - wczoraj farbowalam :D mial byc miodowy blond ale cos nie wyszlo i jest jakis taki ciemny - nie podoba mi sie zbytnio, ale coz :) zachcialo mi sie to mam :)

Gość Saroyeva
zaklada te tematy i obaraza innych bo w normalnym swiecie zadna go nie chce...i w ten sposob sie wyzywa bo nie potrafi se znalezc laski....tylko siedzi calymi dniami i nocami na babskim forum bo poza tym nie ma nic do roboty...nudne zycie

Gość polak na emigracji
UP UP UP UP UP UPPP nie koorva a ilu polakow sie slini na widok seksownych mulatek, indusek, azjatek? Hinduskę czy Azjatkę trzeba zdobyć, a Polkę może mieć każdy o ile nie mówi po polsku. Dostrzegasz różnicę? :)

Gość obiektywny_w
Na pewnej hamsterkowej stronie XXX z filmikami przeglądałem jakies z czeszkami. Do każdego spora liczba komentarzy, w tym pojedyncze że czeszki muszą być łatwe. A poniżej wpisy Panów mających w awatarze flagi Tureckie czy Egiptu, że najłatwiejsze na świecie są Polki.

Gość Sergia from Montreal
otulona wypowiadasz sie na innych tematach ze siedzisz w Niemczech a tu takie bzdury wypisujesz, chyba naprawde swoje historie opowiadasz :/ zal mi cie dziecko

ja mieszkam we Francji i każdy facet którego poznalam twierdzi ze polski sa piękne i chcieliby miec polkę za żonę a to dlatego ze polki sa wspaniałymi matkami i potrafią zająć się domem... a rodowita francuska tylko czeka na niańkę kucharkę i sprzątaczkę... niema jak to Matka Polka:D

Gość chyba jednak nie każdy
skoro tylu tu starych prawików. Niektórym to nawet Polki nie chcą dawać :D

Gość Saroyeva
zaklada te tematy i obaraza innych bo w normalnym swiecie zadna go nie chce...i w ten sposob sie wyzywa bo nie potrafi se znalezc laski....tylko siedzi calymi dniami i nocami na babskim forum bo poza tym nie ma nic do roboty...nudne zycie

Gość wolgkjweogkw
lady love ile wazysz i jaki wzrost?

Gość Sergia from Montreal
otulona zal mi ciebie....dno totalne podaj reke temu scierwie prezesowi, pasujecie razem idealnie