Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Dlaczego Ciapaci i Murzyny tak bardzo lecą na Polki?

Polecane posty

Gość Szmatlawny Prezes Wertyp
ambitnych dyskusji, ty? taki prymityw? nie rozsmieszaj mnie

to czym kierują sie faceci nie ma znaczenia, bo to kobiety wybieraja i przebieraja...w koncu to one daja facetowi potomka. a kierowac sie moga rasa faceta (ciemniejszy wydaje sie im silniejszy i męski i traca naiwniary głowę ), a faceci tak jak już mowiłam, lecą na wszystko co się rusza więc oni tu maja najmniej do gadania :)

Gość pepee
Smutne jest że polki wolą dymac się z opcokrajowcami niż że swoimi.podam przykład byłem ostatnio w klubie we Wrocławiu moi koledzy,Kanadyjczyk i Szwed dosiedli się do polek.po chwili do nich dolaczylem,pierwsze co usłyszałem to.You ar very good lucking boy what's your name. Kiedy powiedziałem że jestem polakiem,już nie byłem good lucking.Kto mi odpowie o co w tym chodzi mi się to zdążyło wiele razy,Jestem bardzo atrakcyjnym facetem i często zaczepiają mnie kobiety!Strasznie to żałosne że strony polek.Moje pytanie co takiego jest zJebistego w kolesiach któży wpadają sobie podupczyc do polski bo tylko po to tu wpadają.Drogie Panie z Polski jesteście żałosne i przepchane szkoda na was czasu.Pozdrawiam tylko te których niestety już mało

Gość pepee
Odp do zdesperowan żona Droga desperatko,lecą na was bo jesteście łatwe!!!!!bo atrakcyjne napewno nie!mieszkam w polsce od miesiąca i większość kobiet jest raczej przeciętna.Radzę spuścić wodę, makcje powodzenie bo łatwo was zaciągnąć do luzka a zagraniczni single wpadają do polski tylko na łowy.Jesteście żałosne i przepchane haha pozdrawiam

e tam smecisz...prawda jest taka ze jak babka jest pusta to automatycznie poleci na egzotyke, obcokrajowca tylko dlatego ze mowi po innym jezyku...a chyba nie chcesz pustej panny?

Gość celemojesa
lecą na wszystko, co to dla nich za różnica czy to Polka czy wielbłąd. Przecież tam nadal wielbłądy gwałcą a ty pytasz dlaczego im się podobają Polki. Większość obcokrajowców leci na Polki bo są łatwe a Ciapaci lecą na wszystko :)

Gość pepee
Masz rację problem że z madrymi babami. U nas jest coraz trudniej,

Gość bkjmhgjg
Bo umieją je owinąć w około palca a to też faceci i też chcą seksu. dla nich polki to łatwa zdobycz. polka kręci się za ciapatym wo jest po prostu inny i to tak z ciekawości da mu dupy.

Gość gość
Mieszkam w niemczech i polki maja opinie darmowych k*urew...to tylko polki sobie ciagle powtarzaja jakie one sa piekne i wspaniale matki...ZENADA!!!!!

Gość parisme
Mój brat umarł na AIDS bo jego żona, zdradziła go z czarnym we Włoszech. Gdy umarła ożenił się ponownie i miał z drugą dziecko. Po pewnym czasie dowiedział się, że jest chory na AIDS. Sięgnięto do przyczyny śmierci jego pieszej żony. Okazało się, że rodzina, która ją zabrała do siebie zataiła jej chorobę i wymyśliła inną wersję choroby. Z tego powodu zmarł mój brat jego druga żona i dziecko z drugiego małżeństwa nie liczą jego pierwszej żony. Gratuluje wam Polki opinii Dziw. k za granicą. Przebywam w UK i taka opinia jest tu o was. Słyszę i widzę jakie głupie są tu Polki. Składam wam gratulacje.

Gość gość
bo w elemetarzu 1 czytance dla podstawówki na końcu był pierwszy wiersz o murzynku bambo co w afryce mieszka . Później ten murzynek dorósł i przyjechał studiować w polsce i zapragnął za żonę Helenę .

Gość gość
Leca na wizę i darmowy seks