Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Dlaczego Ciapaci i Murzyny tak bardzo lecą na Polki?

Polecane posty

Gość ___________ ___ ___
Saroyeva zaklada te tematy i obaraza innych bo w normalnym swiecie zadna go nie chce...i w ten sposob sie wyzywa bo nie potrafi se znalezc laski....tylko siedzi calymi dniami i nocami na babskim forum bo poza tym nie ma nic do roboty...nudne zycie Autor, póki co, nikogo nie obraził. Wyjdź. 🖐️:D

Gość obiektywny_w
A propos to znajoma mówiła, że ciapki siadają na czat-erię i próbują wyrywać polki, także Prezes możesz usiąść jako babka i jak zagada po angielsku to wyślij gościa na drugi koniec Londynu. Niech szuka wiatru w polu.

Gość wolgkjweogkw
brawo;) ja tez chce taka wage miec;)

przyjedz tutaj :D tu sie az roi od murzynow - czasem sie zastanawiam gdzie ja mieszkam :D chociaz akurat w mojej okolicy takich typkow nie ma ;) sa za to niemcy, francuzi, hiszpanie, anglicy, brazylijczycy itd - bomba kulturowa :)

Gość Szmatlawny Prezes Wertyp
prezes to skurwiel, ciapaty mu dal kosza i dlatego tak pluje

Gość Saroyeva
nie obrazil? to chyba macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem jestescie wszyscy siebie warci. A ty mi nie bedziesz mowil co ja mam robic

wolgkjweogkw od wczoraj pije herbate lipton linea czy cos, nie wiedzialam ze dziala przeczyszczajaco :d chcialam poprostu zielona z cytrusami sobie kupic a ze nie bylo to wzielam taka :d i mam taka jazde ze ja pierdziele :D

Gość Ewa Dżyzga zaprasza
Witamy, odpowiedz nam prezesie na następujące pytania: 1. Jak się czujesz z tym, że najbardziej puszczalska nacja na świecie nie dała Ci ani razu umoczyć? 2. Czy Twoi przyjaciele wiedzą o tym, czy może udajesz, że nie jesteś prawiczkiem? 3. Czy psychiatra, który zalecił Ci zakłądanie tych tematów dla rozładowania frustracji zalecił również leczenie farmakologiczne? 4. Dlaczego wizyta u prostytutki nie jest rozwiązaniem? Czyżby nawet one nie chciały Ci dawać?

Gość Sergia from Montreal
ewa dobre....a co do punktu 4 to ja za niego odpowiem - nawet ona nie chce :)

no we własnych krajach owszem...ale to ty prezes powinieneś wiedziec lepiej :p