Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wycieńczona mama..

Dziecko 5 lat- stanowczo odmawia brania antybiotyku!Jestem u kresu wytrzymałości

Polecane posty

Gość wycieńczona mama..!!
To nie ja to wklejałam,podszyyyw!!!!!!!!!

Gość wycienczona mama..
kafe schodzi na psy :O

Gość wycienczona mama..
wlasnie zjadlam swoj wysrany 7minut temu stolec a teraz mi nie dobrze, co mam zrobic? datki na pogrzeb syna dalej mile widziane.

Gość ytyttyty
nom masz racje , zwlaszcze ze co jakis czas zakladasz podobne zmyslnone tematy i im dalej to ciagniesz tym bardziej smiac mi sie chce ze masz tyle sily wymislac wyimaginowane historie

Gość wycienczona mama..
JA ZAKŁADAM TEMATY ? TO MÓJ PIERWSZY TEMAT OD X CZASUU!!

Gość wycienczona mama..
cHCECIE WIERZYĆ TO WIERZCIE,nie to nie,ale to naprawdę mój ostatni temat był .. nawet nie pamiętam kiedy . Idę usypiać syna,a Wy podszywy dalej się bawcie,żegnam i dziękuję wszystkim tym,co mi pomogli.

Gość wycieńczona mama..
już uśpiłam mojego bachora mogę wreszcie wrócić do przy szosie

Gość wycieńczona mama..
co za poranek, z kawą i pampersem w dłoni , mój bachor już drze ryja, mój mąż spuścił mi się na szyje, hektolitrami soczystej, pachnącej norweskim śledziem spermy, nocka w pracy, bardzo udana, ogólnie duży ruch, porządnie mnie wyruchali, szkoda tylko , że to głównie panowie po 50 i mieli już troche sflaczałe fujarki, ale to nic , trzeba żyć dalej i pracować, no bo sami wiecie kasa !!!!!!!!!!!!!!111 kurde coś mnie swędzi piczka i chyba będę musiała dziś nowy temat załozyć jakieś wszy łonowe albo grzybica sromu a może złapałam jakiego syfa ech ryzykowne jest życie pani domu i robotnej kobiety boję się o męża żeby go nie zarazić, za chwilę jedzie do teściowej na sniadanko a po śniadanku wiadomo z teściową ruchanko no i skończy się na tym , że cała rodzina będzie upierdolona jakimś syfem nie wiem co mam robić pomózcie jebana wykończona sexi mama oł yeees

Gość baaardzo marne podszywy
jeszcze dziecko musisz sie wiele nauczyc :P

Gość wycieńczona mama..
uipup

Gość wycieńczona mama..
up up

Gość ja chrzcilam mala
Moje dziecko nie chcialo syropow jak bylo malutkie, wiec sama lekarka mi poradzila, zeby zlapac dziecko za noc i przytrzymac i gdy otworzy usta to wlac syropu i tyle. strasznie to brzmi, ale jak nie ma innej rady...Gdy mala skonczyla poltora roku, to sama chetnie, po tlumaczeniach przyjmowala syropy.

Gość wycienczona mama..!!
Widzę,że podszywy dalej swoje :O . Bawcie się,bawcie :O . Byłam z synem rano na zastrzyku,kolejny o 19 . Gorączkuje jeszcze,ale już nie tak wysoko.

Gość a ja baja
uo

Gość a ja baja
bjh

Gość tretensja
Na forum.jestemdzieckiem.pl jest konkurs jak zachęcić dzieci do jedzenia. Laseczki wrzucają tam fotki kanapek w kształcie myszki albo kaczuszki itd. Może spróbuj podawać antybiotyk w takiej kanapce... Myśle, że będzie skuteczne - sama zobacz -> "Jak zmienić tadka niejadka w smoka żarłoka" :)