@Nikki@ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Czesc ;) Mam 22lata, studiuje. Od pewnego czasu nie pokoja mnie pewne objawy. Ostatnio okres mialam 22 lipca, a dzis mamy 19 wrzesnia :/ Do tego od 4tyg bola mnie piersi czesto chodze siku nawet w nocy musze sie zrywac pare razy czasem boli mnie brzuch choc zadnych mdlosci nie mam. Pobolewa mnie czasem takze dolna czesc plecow. Ostatnio mierzylam temp wynosila 37.1stopni. Na poczatku tych objawow myslalam ze zbliza mi sie miesiaczka a tu jednak nic ani kropelki od czasu gdy mialam w lipcu. Tydz temu kupilam wiec test zrobilam go z rannego moczu bardzo szybko pojawily sie 2 wyrazne kreski. Moj facet uwaza ze ten test to nic pewnego. Ja jednak czuje ze sie nie mylil test. Czy mozna potym wyniku stwierdzic czy te dziecko lekarz dalby rade juz zobaczyc?? To bylaby moja pierwsza ciaza(jesli w ogole zaszlam) nie mam duzej wiedzy na ten temat. Kochane kobietki dajcie jakies cenne rady i wskazowki pozdrawiam i dziekuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mia mia mua mua Napisano Wrzesień 19, 2011 Twoj facet to sie pewnie za chwile zmyje, bo w ciazy jestes. Mozesz poczekac az ci brzuch urosnie, mozesz tez isc do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....:/ Napisano Wrzesień 19, 2011 To Jest ciąża jak są 2 kreski i do tego takie objawy ;) Gratulacje Przyszła mamo :)/! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adriands Napisano Wrzesień 19, 2011 marne prowo marne- chyba takie kołtunstwo nie istnieje w 21 wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alaola22222 Napisano Wrzesień 19, 2011 Napewno tak!!!!! marsz do lekarza niech ciążę zacznie prowadzić. Wogóle jak mogłaś nie pójść do lekarza po takim opoznieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alaola22222 Napisano Wrzesień 19, 2011 już nawet na usg zobaczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erkazz Napisano Wrzesień 19, 2011 Tyle objawów, pozytywny test i Ty się jeszcze pytasz? Gratulacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bert Power. Napisano Wrzesień 19, 2011 tak jestes w cionzy na bank :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniecierpliwiona.23 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Gratulacje:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiatowa łąka Napisano Wrzesień 19, 2011 ale to juz było...... stary topik z paru godz wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@Nikki@ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Adrians co masz na mysli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małpiatkaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 22 lata a rozumu brak. Wynika, że jesteś w 7 albo 8 tygodniu więc czekaj sobie dalej to becikowe Ci mignie koło nosa. Nie wspomnę o dobru dziecka bo to jest pierwszorzędne. Trzeba zrobić badania, brać kwas. Obudź się dziewucho. Mam nadzieję, że to nędzne prowo i tak nieodpowiedzialne dziewczyny nie istnieją na prawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małpiatkaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 jeszcze na końcu głupie pytanie było, więc odpowiem. Tak lekarz może je zobaczyć i może stwierdzić, że jesteś w ciąży po badaniu ginekologicznym. Ty naprawdę studiujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@Nikki@ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Tak ale nie medycyne ! Wcale nie mam wiedzy na temat ciazy ... Pytam o rade bo nikomu jeszcze o tym nie mowilam procz chlopakowi ktory uwaza ze za szybko isc do lekarza bo to dopiero poczatek i widze ze jest nerwowy jak mowie na ten temat. Slucham sie kazdego jak glupia czytam rozne strony dotyczace ciazy bo sama nie wiem nic na ten temat tylko podstawowe informacje jakich sie uczylam w szkole :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniecierpliwiona.23 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Musisz pojsc do lekarza, nie jest za wczesnie. Napewno juz bedzie widac:-) A dlugo jestes z nim? Ile ma lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małpiatkaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 ok, więc to chyba nie prowo. Ja w tym czasie ciąży w którym Ty teoretycznie jesteś miałam nabrzmiałe piersi i bolące, żadnych mdłości do dziś a jestem w 19 tygodniu i sikanie od 6 tygodnia mnie męczy co chwilę. Miałam też taki dziwne uczucie jak leżałam na plecach, że mi się kości w kroczu rozchodzą, to jest spowodowane powiększeniem się macicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@Nikki@ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Jestesmy razem 3lata on ma 25lat . Zawsze nam sie wszystko ukladalo w zwiazku. Byc moze jest troszke przestraszony ta sytuacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniecierpliwiona.23 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 No z pewnosci jest przestraszony. Bierz sprawe w swoje rece i jak najszybciej udaj sie do ginekologa, ktory to pokieruje Cie na badanie krwi itd. Powinnas kupic sobie kwas foliowy i lykac go:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@Nikki@ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Tak bede musiala zrobic bo on duzo rzeczy nie rozumie ale w sumie nie dziwie sie... Malpiatkaaaa : a mnie meczy te ciagle parcie na mocz i jak leze na plecach czuje takie uciskanie jakby w pecherzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniecierpliwiona.23 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Taki duzy a zachowuje sie jakby nie wiedzial skad sie dzieci biora:-P :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@Nikki@ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Niby tak ;) ale mysle ze sie z tym w koncu oswoji z biegiem czasu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniecierpliwiona.23 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 MUSI:-) Lec jutro do gina! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@Nikki@ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Pojde i dam znac jak poszlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alaola22222 Napisano Wrzesień 19, 2011 Autorko sam fakt zatrzymania miesiączki powinien skłonic cię do pójścia do lekarza. No błagam, po 2 tyg.już tyłek wypada w tej sprawie ruszyć, a Ty czekłaś na oklaski? To powinien być Twoj naturalny odruch przy takim długim zatrzymaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniecierpliwiona.23 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Trzymam kciuki ze bedzie wszystko dobrze:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alaola22222 Napisano Wrzesień 19, 2011 idz do lekarza przepisze witaminy w tym kwas (na własną rękę już nic nie kupuj, lekarz przypisze), pierwsze 3 miesiące sa bardzo ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adriands Napisano Wrzesień 19, 2011 zabiłas mnie polegałam... nie wierze ci ze nie masz pojecia c w majtach nsisz, a tu kretyni ci odpisuja i kurwa gratuluja ciekawe czego??? test 2 kresli a laska nie wie ze w ciazy jest?? hahahahhahah i to studentka :) bravo moge zapytac co za studia?? hehehh szkoła specjalna chyba.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@Nikki@ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Studiuje administracje. Czas wziac sprawy w swoje rece ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@Nikki@ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Dodam jeszcze ze od wczoraj mam takie dziwne leciutkio brazowe i slabe plamienia co to moze oznaczac ????? ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiunia4891 Napisano Wrzesień 19, 2011 Tylko jedno, że czas najwyższy sie ogarnąć i iść do lekarza. Juz dawno powinnas to zrobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach