@Nikki@ 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 To prawda w koncu otworzyly mi sie oczy jestem nieodpowiedzialna jesli cos nie tak bedzie z maluszkiem to tylko przez moja glupote !! Tylko skad te plamienia czy cos sie dzieje nie tak ?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksiegowa ZosiaMK5 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Gratuluje. Pozazdroscic. Jak juz 6 lat po slubie i nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniecierpliwiona.23 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Hej! Ja nie chce Cie straszyc, ale kiedy ja bylam w ciazy to mialam brazowe plamienia. Aczkolwiek taka ciaza zdarza sie baaardzo rzadko, a w Twoim przypadku juz dawno by sie ujawinila. Chce tylko przez to powiedziec, zebys tego nie ignorowala. Byc moze plamienia pojawily sie w czasie kiedy powinnas miec okres. Jednak musisz skonsultowac to z lakrzem. KONIECZNIE!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniecierpliwiona.23 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Zapomnialam dodac, ze moja ciaza byla pozamaciczna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa022 Napisano Wrzesień 20, 2011 Ostatni okres mialam 22lipca i zawsze do tamtej pory byl regularny. Teraz mamy 20wrzesnia i nie mam caly czas czyli idzie 2miesiac jak nie mam. A tych plamien przez caly czas nie mialam tylko teraz przez ostatnie 2dni i sa bardzo slabe ale sa. Jutro ide do lekarza bylam dzis ale kazal mi przyjsc jutro.:/ a ja juz czekac dluzej nie chce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zniecierpliwiona.23 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 No to jutro wszystko sie wyjasni:-) Musisz czekac... Dlaczego odrazu nie poszlas do lekarza kiedy zaczal spozniac Ci sie okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa022 Napisano Wrzesień 20, 2011 Jakos tak nie bralam tego do siebie ciagle praca itd. Dopiero teraz oczy mi sie otworzyly... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karta kredytowa Napisano Wrzesień 20, 2011 Boshe... KObieto... Skad ty sie wzięłaś??? Nie masz okresu, test pozytywny to ciąża. Do lekarza musisz pójść bo teraz są najważniejsze tygodnie.... Ja miałam ostatnią @ 19 lipca i na usg było widać pecherzyk ciążowy 20 sierpnia... Nie wspomnę że fasolka, którą dzisiaj widziałam ma juz zalążki nózek, rączek i widać juz bijące serce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa022 Napisano Wrzesień 21, 2011 Kochane kobietki bylam u lekarza stwierdzil po badaniu ze nie wyrazna ta ciaza i prawdopodobnie ma 8tydz ale nie rozwija sie prawidlowo ;( Lekko krwawie mialam plamienia a teraz pojawila sie tak jakby ciemno brazowa krew. Nie wiadomo nawet jak to nazwac... Przepisal mi no spe i luteine a jutro mam jechac na usg. Tak sie martwie co to wszystko znaczy i jak sie zakonczy ??? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małpiatkaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 ja na Twoim miejscu bym się udała do szpitala jak najszybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa022 Napisano Wrzesień 21, 2011 Mi ginekolog ustawil wizyte na usg dopiero na jutro ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Narzeczona2013 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 Moim zdaniem nastapi poronienie samoistne :( obym sie myliła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa022 Napisano Wrzesień 21, 2011 Lekarz tez tak powiedzial ze moze byc poronienie lub ciaza obumarla ale nic nie wiadomo wszystko ma zobaczyc inny lekarz na usg. W mojej miejscowosci nie ma szpitala jest tylko przychodnia. Nalezymy do wiekszego miasta ktore jest 30km od miejscowosci w ktorej mieszkam i tam jest wlasnie szpital Niesprawiedliwosc ;( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa022 Napisano Wrzesień 23, 2011 Bylam u lekarza gdyby byl potrzebny szpital odrazu by mnie lekarz skierowal tylko kazal brac luteine.... A zreszta kobieto nie szpanuj bo nie wiadomo co ci sie w zyciu moze przytrafic. Oczywiscie zle nie zycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvvnvbncbc Napisano Wrzesień 23, 2011 bez badania usg lekarz ci tak powiedzial na oko ze cos z ciaza nie tak?do jakiego konowala ty chodzisz, ja mialam plamienia w pierwszych miesiacach ciazy i to sie zdarza, nie zaszkodzi dziecku ani tobie, poprostu sie biora z tego ze w maciciy zagniezdzil sie zarodek i od tego czasami sa plamienia, ale kozva zacofanie tam u was w Polsce jest,wspolczuje takich lekarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa022 Napisano Wrzesień 24, 2011 Gdy zaczelam krwawic poszlam szybko do lekarza nie mialam usg tylko badanie przez niego. Stwierdzil ze niedobrze to wyglada i wypisal skierowanie na usg na nastepny dzien. Kazal brac luteine i no spe.. A na drugi dzien jak pojechalam na usg stwierdzono ze poronilam i czekam wlasnie na zabieg... :( ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach