Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aabbcc,,

Pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość aabbcc,,
To może pokażcie jakie wam sie podobają.

To już chyba kwestia gustu, bo wolę ten, który wybrał autor (mnie się podoba białe złoto, ale partnerka może mieć inny gust)

Gość alaola22222
Podobają mi się model pokazany przez autora/autorkę :) Klasycznie, skromnie ale z gustem. Będzie pasować i dla 20-stki i za 30 lat :)

Gość Effelina
straszne te od ciebie jareska takie przepychowe... te co autor pokazal bardzo ladne delikatne

bardzo ładny pierścionek, ja wole zółte złoto jesli chodzi o zaręczynowy i obrączki

Gość oklepane i beznadziejne
co druga taki ma :O

Gość gfsdfsefefxszfzxf
zwyczajny, nic ciekawego mnie sie podobaja te co jareckiej, mam identyczny gust

Gość aabbcc,,
Cieszę się, że komus spodobały się moje pierścionki. Moja dziewczyna lubi skromna bizuterię i mysle, ze ten przypadnie jej do gustu:) Te które pokazała jarecka na pewno nie są w moim guście ani guście mojej dziewczyny. Ten z yes bardzo ladny, ale niestety za drogi:/

Gość misietampodoba
A mi sie podoba.. Bardzo lubie klasyczna i prostą biżuterie. dostałam bardzo delikatny pierscionek zareczynowy z bialego złota z małym brylancikiem, w sumie troszke inny niż ten który pokazał autor, ale równie ładny. Miesiac temu wzielismy slub i mamy tez obraczki z bialego złota :). Ale teraz patrzylam za lancuszkami meskimi z bialego złota.. drogi interes, a w prezencie chcialam kupic. moze na 1 rocznice uzbieram :). Ale ładne pierscionki, zwłaszcza w wersji z białego złota.

Gość Demani
Mnie się bardzo podobają pierścionki,które pokazał autor.Osobiście lubię skromną biżuterię a ten od Jareckiej jest już trochę "snobowaty".Wybrałabym jednak białe złoto,bo żółtego nie trawię. P.S.Autorze nie przejmuj się bo 90% panien tutaj chce mieć pierścionek za 50 tysiaków i gruby na 3/4 palca,żeby koleżanki z daleka widziały,że kogoś złapały :O

Gość a:)
ja mam na tyle skromny, ale mi sie bardzo on podoba, ze faktycznie kolezanki nie mogly uwierzyc, ze 'takie cos na zareczyny?' i sie dziwily, ze faceta nie pogonilam, powiedzialam ze głupie sa. A jedna kolezanka wlasnie dostala pierscionek za 4 tysiace, i praktycznie nic sie nie rozni, od takiego za 500 zł..

Pierścionek ma być dany od serca - nie jest istotne ile kosztował, jak wielki jest kamyk (no chyba,że dziewczyna to materialistka). I fajnie jeśli będzie w guście dziewczyny, a nie forumowiczów, rodziny czy pań w sklepie. Co do linku - podoba mi się ten z białego złota (żółtego nie lubię), ponieważ jest delikatny, subtelny.

---->a) Dokładnie. Lubię drobną, delikatną biżuterię i partner się do tego dostosował. A moja rodzina zrobiła nam sporą przykrość - tuż po zaręczynach pojawiły się hasła w stylu "takie coś jest zaręczynowe?" "dajcie lupę" itp. Ale mam to gdzieś - pierścionek jest piękny, ponieważ jest od Niego, jest Symbolem i z dumą go noszę :) Autorze - głowa do góry. Nie każda kobieta chce mieć pierścionek wielkości rodowego sygnetu.

Gość brokenwings09
2000 zł za głupi pierścionek ? :] sorki, ale za taką kasę już wolałabym sobie odremontować kuchnie :]

Gość dokładnie ja tez lubie skromne
ja mam skromny delikatny pierscionek zaręczynowy z pomarańczowym szafirem i malutkimi diamencikami po bokach a rodzina "taki mały nic nie widac, gust ci sie zmieni z wiekiem"

Gość do salianka
tylko jak ktoś zarabia 10tys miesięcznie i kupuje taki pierścionek za tys złotych to coś nie haaaloo. A ktoś kto zarabia 2tys nie kupi za 10tys. Wg mnie może nie ważne ile się wydało, ale wydaje mi się że facet powinien wydać przynajmniej tyle ile zarabia miesięcznie na ierścionek zaręczynowy - po prostu widać że się postarał i planował to

No to już zależy od podejścia. Biorąc pod uwagę wypowiedzi innych kobiet na tym forum ja mam wybitnie praktyczne :) Pierścionek stanowi dla mnie tylko symbol - mógłby być ze srebra za 100zł :) a i tak nosiłabym go, ponieważ ma wielką wartość niematerialną. To mój mąż miał pretensje, że on wyciąga ile ma na koncie, a ja wybrałam takie male coś :P Każdy ma prawo do własnego zdania; ja również nikomu nie narzucam swojego.Autor na pewno zna partnerkę na tyle, by wiedzieć co jej się spodoba.

Gość WESELNA2012
ŁADNY, ALE OCZYWIŚCIE Z ŻÓŁTEGO ZŁOTA LEPSZY

Gość pallaosd
autorze ja też lubię skromną biżuterię i mnie się bardzo podobają te pierścionki są klasyczne, delikatne i ponadczasowe śliczne po prostu