Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleobowiazkowe nick

Co myślicie mijając na ulicę parę, w której facet jest niższy...

Polecane posty

Jakieś 8-10 cm. dodam, że kobieta jest średniego wzrostu...

czyli moze to nie to jest problemem..

zakładając, że w ogóle zauważę...to normalne tak oglądać przechodniów i "myśleć" o nich?

raczej pomyslę sobie tylko, ze jest niższy od swojej partnerki.. nic więcej drugiego dna się nie bede doszukiwać ;)

Gość fbggggggggggg
kobieta na obcasie? ile jesteś od niego wyższa tak bez butów?

Gość jftuzjd gzfjzdh
nic nie myslę, to ich sprawa

para jak para ważne żeby się kochali. W życiu na pewno natkną się na zjebów których to śmieszy, ale co to ma do rzeczy. Znam dwie takie pary i jest im ze sobą super i rodzina też nic nie ma przeciwko ani nic nie mówi

bez butow bez. moj ojciec uwaza, ze powinnam sobie znalezc kogos innego bo nie wygladamy razem dobrze. zastanawiam sie czy duzo ludzi mysli tak jak on. no roznica troszke jest bo 157 a 165 jest...

nam tez jest ze soba super, tylko boje sie reakcji ludzi. z reszta wiele razy sie balam z roznych powodow. kurcze nie pomyslalabym ze bede szukala na forum "pomocy".

Gość o Matko ale problem
Że to Miłość

Gość o Matko ale problem
nie przejmuj sie tylko debile pomyślą,że to nienormalne

Gość ja miałam faceta niższego o 7
cm, ale z moim wzrostem całych 180 cm to nie dziwne, bo wysokie kobiety ogólnie mają przesrane w kwestii znalezienia odpowiednio wysokiego partnera. ale gdzieś Ty takiego krasnala dorwała, to ja nie wiem. wzrost masz średni, kobiecy, mało to wyższych i fajnych facetów??

Gość czerwone_korale
twoj facet ma 157??

Gość dfsdsdsd
myślę "facet jest niższy"

to chyba nie ma nic do rzeczy, że ładnie razem nie wyglądacie, najważniejsze, zebyście się dogadywali..

tak, no krasnal :) na uczelni.. i chyba z ulicy bym go nie wylapala, raczej to wplyw wspolnie spedzonych godzin. wlasnie nie chodzi o to ze ja mam 180.. ale teraz nie wiem czy bym mgla sie rozmyslic, kurcze zaangazowanie i uczucia przyszly obok, obok tego co zewnetrzne :( jestem rozdwojona ... teraz ^^ :| :-? on twierdzi ze no tak dziwnie, ale coz.. no coz..

Woody Allen niski, chudy, paskudny i neurotyczny a jakie ma branie i to u dużo wyższych od siebie :p Od niego chyba każda jest wyższa.

bo nie mam 180 tylko te 165 no. koniec o mnie.

nic nie mysle, para jak para. znam dwie takie pary i fajnie sie ze soba dogaduja, wzrostem sie nie przejmuja. u jednej pary ta roznica wzrostu to jakies 15-20 cm. ona jest wysoka kobieta a on naprawde niskim facetem ale nie widac by im to przeszkadzalo. czasami sie smiejemy ze dziecko bedzie sredniego wzrostu bo sie wyrowna (akurat ona jest teraz w ciazy :) )

Gość Majrzenka
że nikt wyższy jej nie chciał albo że on ma dużo kasy.

raczej kurcze nie wygladamy na zakompleksionych niedorajdow.. po prostu 95% wspolnych tematow, zainteresowan, styl zycia.. no i cos jeszcze, hehe :P on jest sliczny, ale miniaturka, ja tez sie podobam facetom, ale.. w kazdym do tej pory czegos mi brakowalo, albo byl ambaras bo nie chcialo dwoje na raz :P

Tez mialam nizszego.Na początku mi to nie przeszkadzało ale jak przeszło mi zauroczenie to się jakoś tak zaczęlam wstydzic;) Koniec koncow sie rozstalismy. Rzadko widzę takie pary na ulicach a nawet jesli to się nad tym zbytnio nie zastanawiam.Poza tym oboje jestescie krasnalami :D

Gość ytytytyt
że albo jej dobrze zapłacił, albo ona jest jakąś desperatką. innej opcji przecież nie ma

jestem narwana czasem, ale nie aż tak, żeby być z kimś kto mi nie odpowiada(łby) bo było wielu, wyższych.. i .. no cóz..

Gość ytytytyt
poleobowiazkowe nick - chyba samą siebie próbujesz oszukac. nigdy kobieta nie weźmie karła jak ma możliwośc byc z wysokim. chyba, że facet ma dużo $$$. a i tak jak wychodzi do pracy to kobieta szuka wysokiego kochanka

Gość aglajaa
jesli w tej parze dziewczyna jest brzydka, to nic nie mysle, a jesli ladna to troche sie dziwie, ale tylko troche