Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleobowiazkowe nick

Co myślicie mijając na ulicę parę, w której facet jest niższy...

Polecane posty

Gość ytytytyt
królik, a ty tu czego?

Gość mwmwm
ja ostatnio zrezygnowałam z niższego od siebie, na rzecz wyższego i w sumie też przystojniejszego - wybór był prosty, prawda? tym bardziej, że ja jestem wysoka i byłam zachwycona tym, że przy tym wyższym czułam się jakaś taka drobna. ale z wyższym nie wyszło. pod względem charakteru odpadł. w porównaniu z tym niższym, to on był kretyn. nie wyobrażam sobie siebie z niższym facetem. nie wyrobiłabym pod względem psychiki, to wiem... ale często o tym niższym myślę. myślę, że świetnie byśmy się dogadywali. gdyby tylko był wyższy... i to jest okrutne właśnie. wysokie kobiety mają przesrane. a Ty autorko, jeśli się zakochałaś i masz siły na to, żeby olewać to, co sobie świat zewnętrzny myśli, to gratuluję (bez ironii) i życzę szczęścia. ze szczęścia nie rezygnuj.

Gość ytytytyt
królik - no i dobrze, nie potrzeba w tym temacie takiego zakłamanego jak ty "wysokie kobiety mają przesrane. " - czemu? raczej niscy kolesie...

Gość ytytytyt
" nie przejmuj się ja znałam gościa co miał 147 cm a miał panne o wzroście 170 cm. " ciekawe ile brała za godzinę:P

Gość ytytytyt
no chodzili, ale ile on jej za to płacił? czy była tak paskudna, że nawet psy jej nie chciały?

Gość ytytytyt
dobra, dobra zluzuj poślady:D

Gość ytytytyt
królik - przynajmniej nie łgam w żywe oczy, jeno prawdę piszę zajebiste - jestem teraz w domu, a w domu nigdy majtek nie noszę

jak Ty autorko wezmiesz ślub z kurduplem to na 100% pozniej wezmiecie rozwod!! wiem że jesteś zakochana z nim ale napewno pozniej bedziesz załowała...

Gość ytytytyt
królik - raz piszesz, że lubisz wysokich, a potem że spotykałaś się z karłem i jeszcze się zapierasz, że to nie ze względu na jego portfel...to co to jest, jak nie kłamstwo?

bo lubię wysokich, ale to nie jedyne kryterium! ex miał prawie 180, więc nazwanie go karłem jest trochę nie na miejscu :)

dobra to ja moge byc krasnalem.. a te 8 cm to ch*j . super. :D:D:D:D

Gość ytytytyt
mniej niż 185 to niezbyt wysoki, a mniej niż 180 tak karzeł i tyla. może nie jedyne kryterium, ale wiadomo, że podstawowe. w to, że byłaś z nim z braku laku nie wieżę ( o ile fota jest prawdziwa ), więc po prostu ściemniasz. albo ci nieźle płacił.

Gość ytytytyt
wieRZę oczywiście, nie nasyłajcie na mnie grammar gestapo, plizzzzzz

poza tym to zakochana bylam tez w koszykarzu, 192, wiec w sumie to w dwoch bylam zakochana.

pozawalasz sobie na zbyt dużo. nie pochodzę z biednej rodziny, więc daruj siebie kolego takie teksty. zresztą KONIEC! nie będę rozmawiała ze ZBOCZEŃCEM! 🖐️

Gość fghghjhj
a co w tym zlego dziwnego ze facet moze byc nizszy? to jakas ujma , glupota? brak inteligencji?

Gość ytytytyt
fghghjhj - ujma dla niej, że sobie żadnego wysokiego nie potrafiła znaleźc królik - ok, rozumiem,że prawda w oczy kole

Gość fghghjhj
ytytytyt pozostaje mi tylko ci wposlczuc bo nic soba nie reprezentujesz polgłówcze i msle ze dalsza konwersacja z Toba w tym temacie jest zbedna i ponizej mego poziomu

Gość ytytytyt
fghghjhj - serce mi pęknie. parę słów prawdy i już foch...