Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaZlaWsciekla

co mam z nim robic ?

Polecane posty

Gość SmutnaZlaWsciekla

Od kilku tyg pisalam na gg z pewnym chlopkiem. Po pewnym czasie doszlo do spotkania. Na spotkaniu bylo wszystko ok, milo sie rozmawialo (on tez tak uwazal)... po spotkaniu dalej ze soba piasalismy... codzien gg i codziennie pelno smsow. W zeszlym tyg mielismy sie znowu spotkac ale byl chory... w tyg mial 2 zm a ja 1 wiec sie mijalismy... W ta sobote znowu wieczorem byla rozmowa na gg i w niej zaproponowal, zeby sie spotkac w niedziele... po poludniu ale mielismy jeszcze wszystko dogadac. Rano napisal mi smsa "dzien dobry" ... odpisalam mu tak samo... juz nie odezwal sie przez reszte dnia. W nocy napisal mi znowu smsa "dobranoc" ja bylam zla wiec juz nie odpisalam. Rano znowu napisal sma, ze zyczy mi milej pracy, po chwili gdy mu nie odpisalam znowu sms od niego z pytaniem czy jetem na niego zla. Ja nie odpisusje mu bo na prawde nie wiem co :( Jestem zla na niego, najlepiej to bym mu dowalila w smsie ale z drugiej strony nie chce bo nie chcialabym aby sie urwala ta znajomosc :( Prosze doradzcie mi co mam zrobic :( Nie rouzmiem go... dlaczgo sie nie odezwal w ta niedziele, nic nie wponial, ze nie da rady itp :(

Gość SmutnaZlaWsciekla
z gory przepraszam za literowki... mam felerna klawiature :O

a nie możesz odpisać normalnie, dlaczego się z Tobą w tą niedziele nie umówił?

Gość SmutnaZlaWsciekla
pisze do nigo smsa i od razu kausje :( nie ukrywam, ze chcialabym mu cos takiego napiac, zeby go troszke rusyzlo czy tez, zeby troszke "zabolalo' wiecej juz nie napisal, jest na gg dost a zawsze byl niewidoczny :( boje sie ze jak ja nie napisze to on juz sie nie odezwie :(

a nie uważasz, że takie zachowanie za mocno trąci placem zabaw? Przecież to tylko jedno spotkanie, mogło być 1000 powodów dla których nic z tego nie wyszło. Po prostu grzecznie zapytaj i wtedy możesz być ewentualnie zła.

Gość SmutnaZlaWsciekla
wiem, ze cos mu moglo wypasc itp ale nie rouzmiem dlaczego nie napisal smsa, ze nie da rady czy cos w tym stylu, jak wieczorem napisal dobranoc to mogl cos wsponiec przeciez :o a dzis sie glupio pyta czy jetem zla, no pewnie, ze jetem ciekawe czy gdyby bylo na odwrot to on nie byl by zly :(

Gość SmutnaZlaWsciekla
wiem :( ale nie spodziewalam sie, ze on juz nie napisze :( on codzien wysylal po 20 smsow :O

Jest dost na gg bo pewnie czeka aż sie odezwiesz... ale ogółem ta cała sytuacja jak dzieci z pdst :O z tego pewnie nic nie bedzie... albo on sobie pogrywa, albo mu nie zależy. w każdy razie na pewno facio nie ma jaj.

Gość SmutnaZlaWsciekla
a potem czekalam az napisze no i zrobilo sie pozno, ze zlosci polozylam sie i mi sie zasnelo :( a potem juz bylo po 22 i na wszytsko za pozno

Gość SmutnaZlaWsciekla
ja juz z znim chcialam zerwac kontakt ( przez znajomych) i mowil ze nie chce, ze chce mnie poznac bo mu sie podobam :(

Gość SmutnaZlaWsciekla
czyli uwazasz, ze to moja wina bo ja nie odpsisalam ? nie bylabys/bylbys zla/zly na moim miejscu ?

Gość SmutnaZlaWsciekla
no widzisz, juz za pozno :( mam mu cos teraz napisac? co mam mu napisac :( doradz cos prosze

Gość lawendowa amelia
napisz mu ,zeby sie odpierdolił bo ty masz juz ruchacza

Gość SmutnaZlaWsciekla
Nie. ja mam 9 a on 11. :(

Gość antonio flageras
a ty myślałaś ,że po ile tu mają ?

Gość SmutnaZlaWsciekla
no swietnie, najlepiej sie ponabijac z innych :O

Gość to może napisz normalnie
że zła nie jesteś ale zastanawiasz się dlaczego tak wyszło z tą niedzielą że się nie odezwał. I popieram Moorland, tak samo mogłaś się odezwać i Ty do niego, więc nie wiem, czemu masz pretensje akurat do niego... A że jest na widocznym - może właśnie czeka, żebyś się odezwała. Zamiast się zastanawiać to pogadajcie normalnie, bo to zachowanie dziecinne jakieś :O

Bryśka skoro jeteś taka dorosła to jej coś doradź a nie mądruj i nie wyśmiewaj się z innych. Ja też byłabym zła, skoro sam się umawiał to mógł sie odezwać że nie da rady. Mógł chociaż napisać że przeprasza !!!

Gość SmutnaZlaWsciekla
chociaz Ty mnie jagodka rozumiesz :( jetem bardzo zla na niego zreszta na siebie tez :( im sie dluzej nie odzywam tym jetem bardziej zla, chyba czekam az on znowu cos napisze :(

Gość zwykły najzwyklejszy
tak cie jagódka rozumie, że az cie olała :D hahahaha piaskownica :D

nie jest za późno, poczekaj jeszcze troche może napisze coś jeszcze. A jak nie to bym mu zostawila wiadomość na gg.

Gość SmutnaZlaWsciekla
no ma mniej lat...

Gość to może napisz normalnie
ale na co Ty teraz czekasz? On zapytał czy jesteś zła, Ty nie odpisałaś - liczysz na to że będzie się narzucał? :O Jeśli się nie odezwiesz, to pewnie stwierdzi, że nie chcesz i kontakt się urwie.