Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy już nie zaznam szczęścia

Czy również do Was odnosi się - Mieć tamte lata i ten rozum?

Polecane posty

ja chyba żałuje, że związałam się z moim facetem, źle ulokowałam moje uczucia, brakuje mi odwagi odejść :o męczy mnie to wszystko, wszystko straciło sens...

Chyba każdy ma podobne rozterki po kilku latach związku. Jeżeli nie macie jeszcze dzieci i wspólnych kredytów to nie ma się nad czym zastanawiać.

ha nawet nie mieszkamy razem, moja sytuacja jest troche pokręcona, sama nie wiem jak w to wpadłam, ale człowiek był młody i głupi nie patrzył w przyszłość :(, wiem, że to głupio zabrzmi ale boje się, że już nikogo nie znajde :-/

niestety już 29 lat :o w związku 8 lat :o jestem najgłupszą osobą na świecie

motam się w tym wszystkim, chodzę non stop smutna, nie chce mi się z nikim gadać, a z drugiej strony nie podejmuje nic by to przerwać :o

A więc to odpowiedni moment żeby się wycofać. Pomyśl sama, wolisz się męczyć do końca życia (w sumie to wątpię; możliwe, że koles też ma już dość i zostawi Cię za 2-3 lata) czy dać sobie szansę na inne życie, z jakimś ktosiem czy nawet w pojedynkę?

sama już nie wiem co mam robić, w zasadzie nigdy mnie nic nie cieszyło, zawsze na wszystko byłam obojętna i mam niską samoocene, dlatego jak poznałam faceta to nie chciało mi się wierzyć, że kogoś mam, ale po tylu latach... pojebana jestem i tyle :o