Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looleczkkaaa

Suknia ślubna mały ślub !

Polecane posty

Gość Looleczkkaaa

Dziewczyny w pazdzierniku mam ślub kościelny , troche nie typowy bo bedzie na nim 20 osób i bedzie tylko obiad i kolacja bo nie stać nas na wesele... jestem w ciazy i chce urodzic to dziecko w wierze :) Polecie mi jaką sukienke moge załozyć ? musi to być typowo ślubna suknia?.

Gość Looleczkkaaa
haaaaalooo

Gość gfsdfsefefxszfzxf
ubierz prosta suknie empire odcinaną pod biustem

Gość najpierw siup, a potem ślub
katoliczka od siedmiu boleści

--->Stoli do kawy Suknia z drugiego linku śliczna. Autorko - "urodzić dziecko w wierze" (a z brzuchem do ołtarza) - zjedzą cię tu za to hasło.

Gość gtrhwryjytjyu
przypomnialas sobie o wierze po ruchaniu? troszke chyba pozno....;/ albo sie jest katolkiem i przestrzega zasad panujacych w kosicele;) albo katolem Ty chyba jestes tym drugim

Gość gorące wargi 4
Hehe, gratuluje sprzedawcy sukienek z pierwszego linku od Stolikadokawy. Mając wiedzę na temat materiałów szacuję że koszt wyprodukowania tej zasłonki to 45 zł. Czyli marża 1000 % A muślin to pojemny termin prawdopodobnie nie chodzi o jedwab. Hihi. Dobre. Lepiej wybrać się do krawcowej. I jeszcze to "w stylu Empire" czyli zebrane gumką u góry :D ROTFL

Gość stara kretowa
Już widzę jak wszystkie panny młode zgodnie z nauką kościoła nie stosują tabletek a mierzą sobie temperaturę i badają śluz w którym miesiącu jesteś? albo inaczej: masz widoczny brzuszek? bo jeśli nie jesteś jeszcze w widocznej ciąży,to masz mnóstwo możliwości

Gość onaonaonaja
Ta druga sukienka jest na prawdę fajna. Moim zdaniem fajny pomysł.

Gość gtrhwryjytjyu
ojej trzymajcie mnie! nawet nie wiecie katolicy ze kosciol nie kaze stosowac metody naturalnej a zabrania seksu przed slubem>? metody naturalne to moze i tak ale to juz po slubie!

Gość stolikdokawy
gorace wargi 4 akurat nie jestem sprzedawca na allegro tylko w ubraniach ciazowych wpisałam suknia slubna i tyle :D nawet nie zauważyłam ze to ten sam sprzedawca