Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o wsparcie!

trzymajcie za mnie kciuki

Polecane posty

Gość proszę o wsparcie!

będę dziś szła (albo zadzwonię, ale wolę pójść) pogadać w sprawie pracy! To moja ostatnia szansa - jak jej teraz nie dostanę - to klapa..... bo jestem bez grosza. Ale jestem dobrej myśli :-)

Gość stollerra
powodzenia życze. ty ja może dziś dostaniesz a ja wczoraj stracilam.

Gość proszę o wsparcie!
Nie będę dziękować, żeby nie zapeszyć :-) Stollera - chwila odpoczynku - i znów się zacznie!

Gość stollerra
to nie takie proste znalezc inna prace. wszyscy to wiedzą, ty też.ale z calego serca życze ci żebyś ty ją miala. bede trzymala kciuki.co za zycie bez pracy i pieniedzy na przeżycie.ja dopiero dochodze po jej stracie.

Gość Slawcio1988
powodzenia Ci zycze i caluje Twoja blonke dziewicza

Gość proszę o wsparcie!
Wiesz, Stollera - to jest właśnie straszne - pieniądze na przeżycie. TYLKO na przeżycie. Rachunki i mieć co do garnka włożyć. I nie mówię o luksusach - bo nie są mi potrzebne, ale nie biegać po całym mieście w poszukiwaniu tańszego np. proszku do prania itp. I móc iśc do dentysty. Czy to tak dużo? No ale jest, jak jest. W każdym razie - zaczynam się zbierać - a tobie też się uda - jakies takie mam przeczucie :-)

Gość stollerra
mam nadzieje że ci się udalo. ja też nie jestem materialistką. chce normalnie żyć, bez żadnych luksusów i fanabeli! chce zyc tak aby sie nie martwic o jutro, czy bedę miała na chleb, zeby moje 2 córeczki nie odczuly że nam cieżko finansowo.mieszkam na wsi, a tu ciezko o prace ,naprawde.

Gość proszę o wsparcie!
Dzięki wszystkim! Na razie dowiedziałam się, że jeszcze nie ma grafiku - i znów muszę czekać..... Ale nadzieja jeszcze jest. Dobre i to....