Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rohy

Na ile starczają Wam buty zimowe?

Polecane posty

Czy kupujecie co roku nowe czy chodzicie z tych samych dluzej. Ja rok temu kupilam oficerki za 300 zl i wygladaja juz na zuzyte, bo duzo w nich chodzilam

Gość lila_starssss
cześć kotku

Ja chodze w glanach i starczala na 2-3 lata, a duzo w nich chodze. Np jak jedziemy na wies, robimy sobie dlugie wycieczki

Gość ja mam cieplo
ja sobie juz kupilam kozaki na zime ostatnie mialam 3 lata i juz sie rozkleily

Ja kupuję co roku, przeważnie ze trzy pary a starczają na bardzo długo, w sumie wyrzucam zupełnie dobre buty bo są juz niemodne.

Gość przewaznie buty mam z jakies 3
czy 4 lata. Niewazne czy zimowe czy sandalki. Zwyczjnie nie niszcze butow i czasem jestem troche zla na to, bo skoro nie sa zniszczone to szkoda wyrzucac, no a skoro nie wyrzuce to mam i szkoda wydawac kase na nowe. Ale w tym roku musze sobie kupic nowe kozaki chociaz poprzednie jeszcze jedna zime smialo by "przechodzily".

Gość prof. Jan Miodek...
wystarczają

Gość Dorinsa00
ja kupiłam w 5 klasie podstawówki i mam je do teraz tylko trochę przeciekają mają już 8lat

Gość pochwale sie...
no i wlasnie to jest powod dla ktorego nie warto kupiowac drogich butow bo taki sam szmelc jak te tanie. ja kupuję za 70 zl i starczają na kilka lat :D

Gość ...Licealistka...
Przewaznie dwie, trzy pary na zimę. Zależy od zimy. W zeszłym roku kupiłam parę butów za 419zł i po miesiącu się rozwaliły. Szewc powiedział mi, że te buty nie są robione na takie srogie zimy. Potem sie wkurzyłam i kupowałam do stówy, bo rozwalały się po tym samym czasie. Alternatywnie mam glany, które mają już sześć lat. Pierwsze trzy lata cała zimę przeżyły i nie tylko...

Zgodzę się, pod warunkiem, że nie są to buty mające z zasady przeżyć wiele (glany) nie warto wydawać jakichś bardzo dużych pieniędzy. Zima zabije większość butów czy to nam się podoba czy nie. Chociaż w zeszłym roku dorwałam tanie butki które nadal dzielnie się trzymają :P