Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktor W.

Każdego dnia przekonuję się jak trudno znależć odpowiednią dziewczynę

Polecane posty

Gość Wiktor W.

do stałego związku. Nie mam wysokich wymagań... Powinna być: -inteligentna i wykształcona -dosyć ładna -dosyć zamożna Tak tak, dosyć zamożna bo ja też nie mam problemów z gotówką. Nie chcę przygarniać do domu jakiejś biedoty z bloku gdzieś na podejrzanej dzielnicy. Jestem również wykształcony i przystojny. Po prostu chcę żebyśmy się razem uzupełniali. Czy wymagam zbyt wiele???

Gość Slawcio1988
To może spróbuj ze mną. Mam dużego.

Gość Dorinsa00
kurwa źle myślisz żeby z dziewczyną stworzyć stały związek musisz ją kochać że wzajemnością a ty traktujesz wszystkie jak przedmiot i wybierasz jak lalę w sklepie kieruj się uczuciami

Gość Wiktor W.
Jesteś chłopakiem, a ja szukam dziewczyny. Zgłoś się do psychiatry w sprawie swojej seksualności :)

wiktor, kompleksy to się leczy u psychologa a nie na forum. status majątkowy kobiety nie ma dla mnie znaczenia. założyłeś temat tylko po to aby się pochwalić kasą i tym że nie lubisz "biedoty". ja też nie lubię biedoty - ale umysłowej

Gość Wiktor W.
czy w agencji towarzyskiej poznam odpowiednią dziewczynę ?

Gość Wiktor W.
Dobra Slawcio możemy sie spotkać. Bo ktos powiedział: Aby zycie mial smaczek raz dziewczynka raz chlopaczek.

Gość Wiktor W.
Nie zrozumieliście mnie. Oczywiście, że najważniejsze jest uczucie. Zaraz potem wszystkie cechy które wypisałem. Zeby stworzyć stały związek do końca życia potrzebne jest podobieństwo: charakterów, zasad których się przestrzega, urody i kwestii majątkowych. Po prostu ludzie tworzący związek powinni rozumieć się bez słów. Różnic powinno być jak najmniej. PS. Niczym się nie chwalę, bo piszę anonimowo.

Gość beatrixe
ja jestem zgrabna ładna i inteligentna... ale jest jedno ale jestem rozwódką:P i nie chcę sie już chajtać hehe

Gość Wiktor W.
Oczywiście, że uczucie jest najważniejsze. Ale rozumiecie, że większość związków rozpada się z powodu różnicy charakterów, wyznawanych wartości i spojrzenia na świat. Ja chcę kochać kobietę i być kochanym. Chcę żeby związek był w 100% przejrzysty i prawdziwy. Chcę żebyśmy się razem uzupełniali. Zeby nikt nikomu nie byl na dłuższą metę kulą u nogi :)

Gość beatrixe
ja mam wszystkie te zalety... ale jest małe ale jestem rozwódką...

Gość Wiktor W.
Oczywiście, że uczucie jest najważniejsze. Ale rozumiecie, że większość związków rozpada się z powodu różnicy charakterów, wyznawanych wartości i spojrzenia na świat. Ja chcę kochać kobietę i być kochanym. Chcę żeby związek był w 100% przejrzysty i prawdziwy. Chcę żebyśmy się razem uzupełniali. Zeby nikt nikomu nie byl na dłuższą metę kulą u nogi :)

Gość Wiktor W.

Gość Wiktor W.
Ale bez uczucia też można zakisić ogóra.

Gość Dorinsa00
jak kogoś kochasz naprawdę to reszta nie ma znaczenia jesteś wygodnym egoistą

Gość Wiktor W.
PIEJO KÓRY PIEJO NIE MAJO KOGÓTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Wiktor W.
nie jestem egoistą. chcę żeby drugiej osobie też było jak najlepiej :)

Gość Wiktor W.
Tak sobie myślę, że w sumie chłopak też by się nadał, na przykład taki Madox albo Szpak. Wyglądają jak prawdziwe kobiety z klasą.

Gość sddsa
22lata jestem ładna, zgrabna ciagle sie ucze, jesdnoczesnie pracuje sama wszystko opłacam ,mam swój samochód ale nie chciałabym cie...

Gość dfdfdgfdd
nie spotkales mnie kolego

Gość dfdfdgfdd
musisz byc bardzo przystojny i zamozny skoro tu siedzisz buahahaha

Gość Wiktor W.
mam wolny czas, wiec sobie tutaj zajrzalem. ktos napisal ze by mnie nie chcial... w realu podobam sie naprawde wielu kobietom. niestety zadna nie jest mnie warta :(