Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iivka27

Moje włosy są jak wata,boję się....

Polecane posty

Gość iivka27

że wyłysieję :(( wypadają mi garściami,najwięcej podczas mycia:( Az mi sie gorąco robi kiedy mam je myć:( Chyba cholera perukę będę musiała za niedługo nosić:o

ile masz lat, jakie masz włosy, od kiedy wypadają, farbujesz? stosujesz jakieś leki hormonalne?

Gość iivka27
Mam 27 lat,farbuje,zawsze na czarno...Problem sie zaczal od momentu kiedy mialam sciagany kolor,bo mi sie zachcialo rozowych pasemek.Wypadaja doslownie garsciami.Zadnych lekow nie przyjmuje.

Gość 12345u473490
przejdzie , daj im czas poecam nafte, zoltka, oliwe olej kokosowy i amuplki radicala

ściąganie koloru bardzo niszczy włosy. teraz musisz odczekać, na pewno się przerzedzą, ale na to się nic nie poradzi. możesz spróbować jakiegoś szamponu na bazie rzepy lub skrzypu

Gość iivka27
nakladam jakies maseczki,jedna dostalam od kolezanki z oriflame ale gowno to wszystko daje,jestem zla na siebie!!!

Gość 12345u473490
to kup radical bo maja w skladzie substancje na porsot wlosow i witaminy i tyo dziala bbo uzywam codzien;p

Gość iivka27
No bede musiala.A w jakiej on jest cenie?

Odstaw na razie farbę, kupuj balsam koloryzujący z Venity, to na bazie henny. Fajnie odzywia wlosy. Mi kolor sie utrzymuje ok 10 dni, z tym ze ja myje je codziennie.

Gość moze zetnij włosy
max ile jestes w stanie radical ma rózne produkty do ratowania włosów, kazdy kosztuje kilkanascie zł, także je polecam jak mogłas robic rózowe pasemka ??? to musiało wygladać wyjątkowo szpetnie :( jak możesz to lepije w ogóle zrezygnuj z farbowania włosów :(

Gość uratowalam wlosy
mi tez strasznie wypadaly wlosy, a mam je na dodatek cieniutkie jak nitki i jest ich malo. Jedna dziewczyna na kafe przysiegala, ze stosowanie olejku z drzewa herbacianego pomaga na wypadanie wlosow - przysiegala na wszystko co miala. Uwierzylam jej i teraz bym ja wycalowala jakbym ja spotkala :) Olejek kupisz w aptece, cena okolo10zl. Ja robie tak: wlewam szampon na reke (tyle ile do mycia wlosow) i dodaje do tego szapony 3-4 kropelki ojeku. Myje glowe, splukuje, nakladam odrobine jakiejs odzywki zeby sie wlosy dobrze rozczesywaly i wsjo!!! Wlosy przestaly wypadac!!! Sa piekne i lsniace!!! Myje je codziennie i susze suszarka, a mimo to sa PIEKNE!!!!! Polecam tez tabletki biotebal5 - 1dziennie przez 3 miesiace. Sukces gwarantowany!!! Przysiegam na wszystko!! :)

Gość MOJE RADY
-nafta kosmetyczna wcierana w skore glowy, - szampon z czarnej rzepy - humavit skrzyp i pokrzywa DZIALA!!!

Gość 12345u473490
te amulki byly za 20 zk w tessco takto w aptece od 30 do 50zł zobacz np na doz.pl ja po 5 amuplce z 200 wlosow zeszlam gdzies na 20 prawie nie leca juz:D noi biore skrzyp w tabletkach ale nie jakies gowno z mala zawartoscia jak wlasnie belisy tylko w aptece powiedz ze chcesz duza zawartosc

Gość to dla porówania
Wiesz co mam ten sam problem.Kiedy rozjaśniałaś włosy??U mnie w lutym będzie 2 lata a włosy nadal lecą.Tyle dobrze że ja zawsze miałam bujną fryzurę.Tyle włosów że nie wiedziałam co z nimi robić.Teraz się przerzedziły.Jest ich dalej sporo ale ja widzę kolosalną różnicę.Z jednej strony się cieszę bo się dobrze układają ale z drugiej zaczynam się bać że wyłysieję w końcu.Najwięcej mi ichleci przy myciu.Całe pęki.Masakra jakaś

Gość pomaranczowa truskawka
mialam tak samo, wlosy wypadaly mi garsciami, bylam tak zdesperowana ze nigdy ich nie mylam w kapieli bo cala woda byla w sieci moich wlosow. Dobijaly mnie prysznice bo caly czas czulam na ciele jak splywaja moje wlosy. Przestalam farbowac i problem po pewnym czasie sie skonczyl, siano na wlosach tez zeszlo, teraz mam slniace piekne wlosy,

Gość to dla porówania
To zależy bo ja od tamtego czasu nie farbuję a dalej lecą.Nie wiadomo jak by było u autorki ale mogła by spróbować

Gość iivka27
to dla porówania nawet mnie nie strasz:( ja kolor sciagalam dopiero 3miesiace temu,jesli to wypadanie mialoby u mnie trwac tyle czasu.to bede lysa:(

Gość gość
Moze sprobuj zabiegow w salonie. Ja mialam podobnie jak sie przefarbowalam na blad, ale bylam w black pearl na kuracji repair i jest duzo lepiej. Ten salon jest w krakowie kolo galerii krakowskiej :)

Gość gość
Mi tez wypadaly, nic mi nie poamagalo.Mama mi kupila w Polsce Asystor Hair i wiesz, ze dziala! Sprobuj i sprobuj odzywek i olejkow.