Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak kobiety to robią??

byłam w sobote na weselu i zaobserwowłam mnóstwo kobiet na b. wysokich szpilkach

Polecane posty

Zdesperowana Domowa Żona dyrek --> caly czas nie moge cie rozgryzc.. chociaz ci powiem ze natura czlowieka to dla mnie zawsze byla i jest zagadka.. strasznie mi miło, że jestem wyzwaniem :P zwłaszcza dla pięknej kobiety, która ponadto - BEZ PRZYGOTOWANIA - śmiga z logarytmami niczym herr profesur :P 😴 🖐️

kjózek - --> trzy to za mało - bo nie zdąży dojść z łazienki do łóżka :classic_cool: 🖐️ chyba trenowała trójskok 🖐️

Gość ania yes
Ja mam 44 lata i 24 lata chodzę w butach na wysokim obcasie i nie ma problemów z krękosłupem . Lekarz powiedział mi abym pamiętała o prostych plecach gdy chodze w takich butach. Jeśli chodzi o otarcia to nie mam z tym w ogóle problemu .

ale macie problemy, niech każdy sobie chodzi w czym lubi czy szpilki czy buty na płaskim spodzie. Jak ktoś nie lubi szpilek to chyba nikt go nie zmusza do chodzenia w nich ??

Toksy - czy Ty potrafisz powiedzieć coś JESZCZE BANALNIEJSZEGO niż to co powyżej ;) czy to już jest max :classic_cool:

Gość llhbcbv
yhymmm, ja bym się tak nie zachwycała szpilkami,widziałam stopy mojej mamy po kilku latach,zniekształcone od szpilek,pomijam fakt,że kręgosłup się niszczy ,celulitis się robi i żylaki od szpilek

Gość okazyjne czy nie okazyjne
tu nie jest mowa o tym,, kiedy je nosić i czy w ogóle, tylko jak robic, żeby nie tarly ....

Gość nudeee
dykrektore to bym sie nie słuchała w kwesti mody.straszny wsiór z Ciebie ,no chyba ze to był kowbojski festyn......hahahahaha

Gość stara kretowa
ja czekam z utęsknieniem na powrót normalnych butów teraz też nie chodzę w tych ortopedycznych platformach, w których stopa wygląda jak ciężkie kopyto, ale mam ograniczony wybór

dyrektorke to na szczęście nie temat o twoim beznadziejnym guście :/

Gość bzdet
Mam jedne baleriny, kupiłam, bo mi sie spodobały, ale w nich mało chodziłam, bo w nich sie łazi jak kaczka. przez kilkadziesiąt la nie nauczyłaś się chodzić jak człowiek tylko jak kaczka?

Gość nudeee
nie o moim ale mogłby byc o jej beznadziejmym guscie.hahahahahahaha

Gość qwetet5
ja smaruję buty zwykłą wazeliną, dzięki temu but robi się bardziej miękki i nic mi nie jest

Gość to chyba jasne ze w balerinach
i wszystkich innych plaskich butach bez nawet malego 1cm obcasa chodzi sie jak kaczka

Gość cvbcvbcbcv
mnie to śmieszy - wkładanie szpilek i branie na przebranie balerin po kiego więc bierze szpilki jeśli ma zamiar zmienić buty? dla szpanu? nie rozumiem albo widziałam ostatnio taką na mega szpilce, kuśtykała jak jakaś oferma żałosne to było

Jeju , żeby iść na wesele i czyjeś kopyta ogladać !!!! Trzeba było jeszcze powąchać czy im po całej nocy nogi nie zaśmiardły ??? Ale głupi temat !!!

Gość cvbcvbcbcv
ludzka stopa naturalnie jest płaska więc szpilka nie jest normalnym i zdrowym butem dlatego tez ich nie noszę gadanie, że w płaskich butach chodzi się jak kaczka jest śmieszne buty powinny być jak stopy jeśli płaska naturalna stopa ludzka jest jak kaczka to może uszy ludzkie wyglądają jak psie, co?

mnie tez kiedys robily sie ogniaty od spodu stopy strasznie pieklo i wogole.wkoncu kupilam takie silikonowe wkladki do szpilek i problem znikl

nie sylikonowe tylko zelowe pomylka wyglada to tak: http://www.google.com/imgres?q=silikonowe+wkladki+do+szpilek+foto&hl=pl&client=firefox-a&hs=fA5&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&biw=1045&bih=506&tbm=isch&prmd=imvnsfd&tbnid=LQ0v9gMcf0p_rM:&imgrefurl=http://www.youshop.pl/coccine-p%25C3%25B3%25C5%2582wk%25C5%2582adki-wk%25C5%2582adki-%25C5%25BCelowe-do-but%25C3%25B3w/&docid=eErHeRTAfY7XfM&w=120&h=120&ei=IM54TpqvOon54QTc8sjkCw&zoom=1&iact=rc&dur=299&page=3&tbnh=96&tbnw=96&start=19&ndsp=10&ved=1t:429,r:3,s:19&tx=39&ty=61

nudeee dykrektore to bym sie nie słuchała w kwesti mody.straszny wsiór z Ciebie ,no chyba ze to był kowbojski festyn......hahahahaha przynajmniej u mnie na wsi dzieci mogły chodzić do szkoły podstawowej 😴

Toksy dyrektorke to na szczęście nie temat o twoim beznadziejnym guście :/ i tak banalne i oklepane - ale nie jest to szczyt jak w poprzedniej wypowiedzi ;) :classic_cool: 🖐️

Gość pandzior.pl
Kto kocha obcasy zapraszam na: www.pandzior.pl Śliczne buty zimowe, letnie, wiosenne, jesienne.

Ja dzieki Bogu mam wysokiego meza i moge nawet w 15 a nawet 20cm obcasach chodzic. Idac na zakupy albo do lekarza ubieram zwykle adidasy ale na eleganckie wyjscia musza byc szpile.

Ja na szpilkach w ogóle chodzić nie muszę, ale lubię wysokie, stabilne obcasy. Poza tym wydaje mi się, że dobrze wyważony i wyprofilowany but pozwala na wygodne tańczenie raz na jakiś czas.