Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko takie mam do mam;-)

Czy sprawdzałyście ile CENTYMETRÓW W PASIE mają Wasze dzieci? Chodzi mi o

Polecane posty

dzieciaki, które już chodzą. Dużo mam kupuje ubranka przez internet, a w aukcjach czy w sklepach internetowych podane są najczęściej tylko dane dotyczące rozmiaru, określone liczbą. Kupujecie w ciemno?

Gość grejs keli
ja nie kupuję. wybieramy się na zakupy raz na jakiś czas jak czegoś potrzebuje i wole przymierzyć rzecz, zobaczyć czy jest w niej małemu wygodnie i jak wygląda. syn ma 2 lata i nawet lubi te wyprawy do sklepu mówi już która koszulka mu się podoba i chętnie przymierza no i uwielbia jeździć ruchomymi schodami :D

Gość ja kupuje
i nigdy nie mieliśmy jeszcze za małych - z resztą większość z tych które kupuje ma regulacje na gumce - świetnie sie to sprawdza, kiedy są jeszcze troszkę za duże wystarczy zmniejszyć i nie spadają.

A czy znacie jakąś firmę, która szyje spodnie takie by nie były za szerokie w pasie na dziecko? Mnie się jeszcze nie udało kupić ani jednej pary spodni, które pasowałyby na synka właśnie w pasie:O Wszystkie są za szerokie, a niestety nie wszystkie mają w pasie gumkę:O Nie rozumiem, bo synek nie jest ani gruby ani chudy, ma 3 lata i waży 14,5 kg. Zmierzyłam go w pasie i ma 46 cm.

Gość to dla porówania
mój mały też ma 3 latka waży 15 kg i w pasie ma 53 cm i też ciężko mi kupić spodenki fajne.Zawsze są trochę za duże w pasie.Kupiłam ostatnio 2 party jeansów z wszytą gumką do regulacji i się sprawdzają:).

A gdzie kupowałaś te spodenki? Kurczę, jeśli Ty też nie możesz znaleźć normalnie uszytych spodni pomimo, że Twój synek ma więcej centymetrów w pasie niż mój, to ja nie wiem dla kogo producenci szyją te ubranka:O Może jakaś mama podpowie, która firma szyje spodnie w ludzkich rozmiarach?;)