Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Josef Fritzlllll

Bzyknęłam 17-latka...

Polecane posty

Gość Josef Fritzlllll

To forum jest dosyć krytyczne, a ja chyba potrzebuję czegoś na ogarnięcie... Bo moje przyjaciółki jakoś to bawi, a ja w tym nic śmiesznego nie widzę. Odkąd rozstałam się z moim facetem po kilku latach związku nie potrafię się jakoś ogarnąć. Wpadam w jakieś przelotne znajomości i muszę sobie udowadniać na każdym kroku, że mam wartość. Tyle, że po każdym wyskoku czuję się jak śmieć. I widzę, że mam problem, a nie wiem jak sobie pomóc. W weekend byłam na parapetówce u mojego sex-frienda. Było dużo osób, dużo alkoholu i ogólnie duże zamieszanie. A ja ja zwykle ruszyłam na polowanie. Sex-friend był zbyt zajęty żeby o mnie myśleć więc... poderwałam jego brata. Nie mogłam wiedzieć ile ma lat, zabrałam go do garażu i po prostu bzyknęłam. Jak rano się dowiedziałam, że to brat a na dodatek nieletni to myślałam, że umrę... Teraz to na bank wyjdzie, przecież ten gówniarz pochwali się... Boże, co ja mam ze sobą zrobić?

Gość małolataaaaaaaaa
a Ty ile masz lat ?

Gość Josef Fritzlllll
32 :O

Gość stefannnnnnnn
przezuc sie na sarszych ja mam25

Gość małolataaaaaaaaa
no to troche sporo starsza jesteś. ja mam 21 i tez mam 17latka :P a Ty korzystaj z zycia póki co :P

Gość o kurcze mole n
17 latka? no to nieźle haha, ja tez mam sexfrienda ale go brat jest juz pełnoletni niestety :(

Może na początku mniej pić? Potem znaleźć jakieś partnera bliskiego osobowością i nie zaczynać znajomości od bzykania po pijaka w garażu?

Jak zwykle wyruszyłaś na polowanie? :) Ach, świeże mięsko, mniam! Łańcuch pokarmowy nieustannie trwa... starsza bzyknie młodszego, młodszy dorośnie i bzyknie jeszcze młodszą, a jak będzie wiele, wiele starszy zacznie bzykać coraz młodsze. I tylko coraz starsza, coraz bardziej zmęczona tą nieustanną walką o świeże mięso kuguarzyca zacznie doceniać zaświadczenie z Sanepidu i certyfikat HACAP o czystości i gotowości do spożycia zamiast przygotowywać się do utylizacji:)

Gość Josef Fritzlllll
Ktoś tu się pode mnie podszył, ja mam 23 lata. Kultura mam na drugie Jak Cię zwyzywają od suk to będzie lepiej?...czego Ty potrzebujesz? Znam specyfikę Kafeterii, nie bez przyczyn wybrałam właśnie tutejsze forum. Chciałam zostać skrytykowana, bo nie wiem czemu to wszystkich bawi. Prosta rzeczą jest, że nie jest to historia do opowiedzenia przy rodzinnym obiedzie, ale tak się stało, że wczoraj zdałam relację z tych działań przyjaciółkom. I postanowiłam zastanowić się nad rolą tych kobiet w moim życiu, bo pierwsze zdanie jakie padło brzmiało: "A jak długo wytrzymał?" I gromki śmiech. A ja siedzę i czekam na telefon od sex-frienda z pogardą albo, co gorsza, pogróżkami. To nie mogło być przez moich... kolegów... dobrze odebrane.

Gość baśka mi ukradła nicka
a ja w tym nic śmiesznego nie widzę." No może śmieszne to rzeczywiście nie jest, ale czym Ty się dziewczyno przejmujesz? Jak 32 -latek bzyknie siedemnastkę, to jest przekozakiem i uwierz mi, na pewno tego nie rozkminia. Jeśli masz jakies wyrzuty sumienia, to najwyżej następnym razem wybieraj starszych i po sprawie.

Gość pipipio
jozef...przestan sie kobieto meczyc takimi myslami!!!Wkoncu niec zlego sie nie stalo...,chcialas to bzyklas i tyle.Ja kiedys tez jak sie rozstalam z facetem to bzykalam wszystko co sie rusza:),naciagalam ich na sex,na drinki,zakupy,imprezy wycieczki.....,poprostu bawilam sie facetami:).Az wkoncu trafilam na obecnego,zktorym jestem 5lat i bawie sie ale juz tylko z nim:).Tobie tez przejdzie jak trafisz na obecnego,jestes mloda jescze-BAW SIE:)!!a sex-friendem sie nie przejmuj,pzreciez sama nazwa wskazuje kto to...,Lepiej napisz jakbylo?:)Bo pewnie rozdziewiczylas go??wloski na ptaszku mial czy jescze nie?bo fiutek zapewne mu nie urosl jescze:).

"A ja siedzę i czekam na telefon od sex-frienda z pogardą albo, co gorsza, pogróżkami." Chcesz słów krytyki? Proszę bardzo. Fakt, że czekasz na krytykę ze strony faceta, z którym łączy Cię tylko seks, a ta krytyka ma dotyczyć tego, że uprawiałaś tylko seks ale z innym, to zastanów się, dlaczego to wygląda na nieco groteskowe. To tak, jakby ksiądz proboszcz opieprzał Cię za to, że poszłaś na mszę do innej parafii... Pozwolisz mu na to i będziesz na to czekać? Swoją drogą fakt, że całe Twoje tzw. życie emocjonalne wiąże się z przyjemnością bądź cierpieniem z powodu seksu nie jest zbyt optymistyczny.

Gość Sama nie wiem...
Kochana - jeśli po każdym wyskoku czujesz się jak śmieć, to przestań to robić :-)

",naciagalam ich na sex,na drinki,zakupy,imprezy wycieczki..." faceci widzą to nieco inaczej: dawałaś dupy za drinki, zakupy, wycieczki... :classic_cool: kafeteria to niewyczerpane źródło idiotek :D normalnie, gdyby ich głupotę dałoby się przetworzyć na jakiś rodzaj energii, wreszcie mielibyśmy tańszy prąd :D

Gość pogodny
ty to sobie mozesz bzykac , narpierw trzeba miec czym. Conajwyzej on cie bzykna :D

Gość Josef Fritzlllll
Ale miał kutasa jak murzyn :O

Gość Josef Fritzlllll
"Fakt, że czekasz na krytykę ze strony faceta, z którym łączy Cię tylko seks, a ta krytyka ma dotyczyć tego, że uprawiałaś tylko seks ale z innym, to zastanów się, dlaczego to wygląda na nieco groteskowe." Czekam na krytykę z obojętnie czyjej strony, chcę wiedzieć CZEMU czuję się tak fatalnie. Moje wyrzuty sumienia nie dotyczą faktu przespania się (złe słowo - rżnięcia się) z kimś obcym, a z faktu wykorzystania nieletniego! Nawet moja siostra jest od Niego starsza, a w moim odczuciu to dziewczynka z wyglądem kobiety. Fakt, że nie mogłam wiedzieć o jego wieku usprawiedliwia mnie tak samo jak tych oprawców małych dziewczynek. Mogłam zapytać Go o wiek, prawda? Nie zrobiłam tego! Tarło przysłoniło mi oczy! Jeśli sama mam rozwaloną psychikę to OK, ale po co robię krzywdę innym?! To dziecko było na pewno pijane, nieświadome nawet tego co robi. Media ukształtowały w nim opinię, że seks jest OK, ale to jest prawdą tylko dla dorosłych! A co do mojego seks-frienda. Jestem głęboko przekonana, że nie interesowałby go fakt, że sypiam z innymi do czasu aż nie zacznę bzykać jego rodziny (w tym przypadku 10 lat młodszego brata!). Co zrobi ta psycholka dalej? Bzyknie mu ojca? Matkę? Dziadka?

"Moje wyrzuty sumienia nie dotyczą faktu przespania się (złe słowo - rżnięcia się) z kimś obcym, a z faktu wykorzystania nieletniego!" weź nie przeżywaj. myślisz, że chłopak w tym wieku, w tych czasach, był prawiczkiem? lol. "le tak się stało, że wczoraj zdałam relację z tych działań przyjaciółkom. I postanowiłam zastanowić się nad rolą tych kobiet w moim życiu" uważasz, że jesteś od nich lepsza, pierdoląc się z byle kim, byle gdzie i opowiadając przyjaciółkom szczegóły? nieźle. latawica z tych wrażliwych, oho :D

Gość ale to już było i nie ****
nie panikuj,na drugi raz przed bzykaniem poproś kochasia o dowód:P

Gość Jaroslawe-84
ty pedofilko :O

Gość Josef Fritzlllll
weź nie przeżywaj. myślisz, że chłopak w tym wieku, w tych czasach, był prawiczkiem? lol. a Ty jak widzę dokonałaś dogłębnej analizy dzisiejszej młodzieży? 17 lat miałam 6 lat temu, pamiętam jeszcze te czasy i jakoś nie wydaje mi się aby połowa moich kolegów udawała Don Juanów w tym wieku. "uważasz, że jesteś od nich lepsza, pie**oląc się z byle kim, byle gdzie i opowiadając przyjaciółkom szczegóły? nieźle." Uważam, ze rola przyjaciół jest taka aby zauważyć jak ktoś pierdoli sobie życie na własne życzenie. Jestem latawicą, ale staram się w tym wszystkim nie krzywdzić ludzi.

Gość pipipio
Zaba...ahahhah to zes mnie rozsmieszyl:).Oni nie dosc ze DAWALI MI DUPY to jescze dogadzali mi finansowo kretynie rozumiesz teraz??ale pewnie nie zrozumiesz,bo masz z 15 lat i myslisz ze tylko facetom nalezy sie sex ahahahhahh.oswiece cie dziciaku,Kobietki nie dosc ze czerpia wiekszosc pzryjemnosc z sexu(chocby dla tego ze z chcecia lizecie nam cipki...),to na dodatek wydajeciae na NAS kupe kasy!!!!I do tego jestescie stworzeni:):). Jozef-naprawde Dziewczyno,przesadzasz....,a z drugiej str,.ciekawe czy Twoj sex-friend tez by mial takie wyrzuty,gdyby pzrespal sie z Twoja np.mlodsza siostra??pzrstan,stalo sie i tyle,pzreciez go nie zgwalcilas:P

Gość pipipio
Zaba,ty to jestes dopiero prawiczek!!Boshe....,wez sie chlopcze za robote jakas a nie siedzisz na Babskim forum i plujesz jadem(bo spermy pewnie JESZCZE nie masz....).Pewnie ciebie tez Kobietki jada jak szmate i daltego ta twoja frustracja.....................

Gość Josef Fritzlllll
Jem sraki ofermy:(:O

Gość 7474732-o
zaba to kobieta,uwaza się za fajniejszą od innych i mądrzejszą :) wiec podziwiajcie ją ,bo ona to lubi

Gość pipipio
7474747-to wtakim razie wspolczuje jej tejPSEUDOmadrosci i fajnosci......

Gość Josef Fritzlllll
Chciałabym porozmawiać z tym łebkiem, ale nie mam nawet jak się z nim skontaktować... Poprosić Go aby nie mówił bratu, cokolwiek...