Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poddałam się

nigdy nie będe mieć prawka - taka jest prawda

Polecane posty

Gość sama prawda no logge
no wiec rozkoszuj sie bardziej w swoimi marnym charakterze :) a ja dodam, ze nie pisze tego wylacznie w swoim imieniu, ale takze imieniu wielu moich znajomych. kazdy znich stara sie robic to co robia na 100% roznie z tym bywa, ale ciagle sie doskonala i sa w tym coraz lepsi. wszystko jedno czy chodzi o jazde samochodem, wystapienia publiczne czy kompetencje zwiazane z macierzyństwem. wszyscy wiedza, ze czasem bywa trudno ale zaciskaja zeby i sie staraja. w koncu im sie udaje... ale do tego trzeba miec charakter. czyli czego czego wam brakuje :)

Gość mglt;
zdałam za drugim razem i z moich obserwacji wynika, ze oblewaja jak zrobisz cos źle. Proste. Oblałam-dokupiłam parę jazd. Dziwią mnie osoby, którere licza na łut szczęścia, sa oblewane po 10 razy i nie dokupują żadnych jazd. Nie wiem na co liczą. Wiadomo im wiecej jęździsz tym robisz to lepiej.

teraz możecie wytykac mi literówki :)🖐️

Gość 6niezdanych
chyba tyle i mam roczną przerwę nie mogę się przełamać by to dokończyć :(

Gość adamekkke
Jedz na Ukraine tam prawo jazdy zrobisz i zalegalizujesz w Polsce .

Gość dziewczyno nie poddawaj się
takim ideałem jesteś?? więc śmieszny jesteś, widac Pan z wyższtch sfer, pfi idiota jaic mało, idź sie leczyć

nie unos sie tak. jestem zupelnie normalny :) to Ty mnie demonizujesz :)

Gość wojtek3k
Ja zrobiłem prawo jazdy w Czechach

Gość robet53
Mi zabrali prawo jazdy po 12 latach posiadania kazali mi isc na kurs i robić wszystko od nowa i co jezdze bez prawa jazdy

wykup godziny, jak teraz nie zdasz, poczujesz się pewniej. Ja też zdawałam w nieznanym mi mieście i nie było łatwo, ale ważne byś to lubiła! Jak nie, to nie widzę w tym sensu. Wg. mnie nie wszyscy się nadają za kierownicę, ale doświadczenie dużo daje, byle go nie przeceniać bo to wtedy zgubne, bo nie jesteśmy sami na drodze, a wokół pełno niedzielnych kierowców, więc NIGDY nie czuj się za pewnie i podczas jazdy miej oczy dookoła głowy.

Gość tgre5
Ja jestem z Rzeszowa i prawo jazdy robiłem na Ukrainie . 100 % legalnie i co ? Sprawdzali wszystko w urzędzie mi teraz wymienili na polskie prawko koszt wymiany prawa jazdy 71 zł

Gość gadek4
W Polsce coraz trudnie zdać prawo jazdy ja jestem z Krakowa i bardzo trudno zdać .

Gość majka z hrubieszowa
tgre5 i czym sie chwalisz? ze zdobyles prawko? chodzi o to zeby umiec jezdzic.

Gość nudy w robocie
No i bardzo dobrze. Mniej zawalidróg na ulicach.

Gość 12345u473490
ale bełkot ja zdalam za pierwszym razem i nie fartem;] jezdze 5 lat zadnej stluczki nic;p wiec co ty tam pierdolisz menelino!:P

Gość tgre5
Kurs zrobiłem w Polsce i nie zdałem 3 razy a po 3 razach musisz kupić 6 godzin a więc koszty się mnożą . Gdy zdawałem 3 raz to oblałem za to że nie przepuściłem pieszego przez przejście dla pieszych(pieszy stał na chodniku) heheh lol i drugi błąd to było to że na drodze osiedlowej wyminąłem samochód źle zaparkowany bez migacza .

Gość 12345u473490
no jak pieszy podchodzi do przejscia to tzreba go puscic a kiedy chcesz go puscic jak idzie po pasach prosto pod kola?

Gość tgre5
gość stał na chodniku przed przejściem nie wszedł na przejście .

Gość mikołaj z pabianic
to co piszecie jest smieszne. takie towarzystwo wzajemnej adoracji nieudacznikow :D w mojej szkole 64% kursantow zdaje za 1 razem. fakt, ze to dosyc droga i dobra szkola ale jednak ludzie wynosza z niej umiejetnosci. rozumiem, ze komus moze sie nie udac za 1 razem... no za 2 tez moze sie nie udac, mozna miec pecha. ale jesli ktos permanentnie nie zdaje to jest po prostu idiotą :D

Gość 12345u473490
no to jak stoi przed przejsciem to MUSISZ SIE ZATRZYMAC!!!!!!!! masz prawko i tego nie wiesz ale zenada

Gość yjyjyjsystt
cóż nie każdy powinien mieć prawko. a nie możesz poćwiczyć pewności siebie na dodatkowych godzinach lub z mężem / facetem gdzies na odludziu ćwiczyć. ja zdsałam za 3 razem... 2 razy na placu poleglam, jaki kwas.. za pierszym razem na łuku - to ćwiczyłam łuk, za drugim na górce (niesprawiedliwie właściwie) i za trzecim udało sie ale co to za nerw.