Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poddałam się

nigdy nie będe mieć prawka - taka jest prawda

Polecane posty

Gość sama prawda no logge
są ludzie którzy mogą sie nauczyć prawie wszystkiego i takie niemoty jak wy. ja zdalem za pierwszym razem. od poczatku bylem chwalony przez instruktora. na koniec mi powiedzial, ze gydyby to od niego zalezalo to dalby mi prawko 🖐️ prawo jazdy mam 6 lat i nigdy nie mialem nawet najmniejszej stluczki. nigdy nikogo nie obtarlem i nikt nigdy mnie. jezdze bardzo uwaznie i bardzo bezpiecznie ale przy okazji dynamicznie :) zrobilem juz kilkaset tysiecy km. ostatnio bylem w warszawie i sopocie. widzialem romana paszke ale co wy mozecie wiedziec o samochodowych wyprawach i wspanialych ludziach. wy nie mozecie ogarnąć samochodu :(

Gość dziewczyno nie poddawaj się
ja tam jestem przykładem ze można jeżdzić, mam 23lata, samocód jako taki vw polo, ale jak mi tzreba gdzieś jechac to jade, i takze uważałam ze ja sie nie nadaje na kierowcę, że nigdy jeżdzic nie bede, i zmieniłam zdanie, potzreba troche samozaparcia i będzie ok,

Nie żeby udowodnić, tylko dlatego, że to sie przyda i nie będziesz zdana na niczyją łaskę. To wielka wygoda, co jak na przykład będziesz musiała pracować poza miejscem zamieszkania?

Gość poddałam się
och dyrektorke - jakie to mądre co napisałeś (aś) ale niestety pracuję już nad tym kilka lat i kiepsko mi to idzie

do sama prawda no logge i po co sie przechwalasz?? mój maż zdał za 2razem, mam 23lata, jeżdzi super, gdy pracował w stolicy, musiał jeżdzic busem dostawczym, przez co ma warszawę w jednym palcu, teraz jest w niemczech, takze jeżdzi po tym kraju, i jakos taki chwalipieta nie jest, a ja moze nie jeżdze tak idealnie, bo kuleje w sprawach samochodowych, ale czuję sie nie zależna,

poddałam się och dyrektorke - jakie to mądre co napisałeś (aś) ale niestety pracuję już nad tym kilka lat i kiepsko mi to idzie mam podobny problem jak Ty - z tym że ja się bardzo denerwuję w toalecie... i tak się trzęsę - że zdarza mi się nie usiąść dokładnie na sedes :( z nerwów wszystko :( ciesz się że masz to tylko na egzaminie na prawko :(

Gość kirowca
nie mogę znaleźć sklepu z tymi symulatorami. cena za sztukę 60zł

chcę wam uzmysłowić wasze patologiczne podejscie do roznych spraw. prawda jest taka, ze prawie kazdy moze dobrze jezdzic. po prostu niektorzy potrzebuja wiecej czasu, moze nawet duzo wiecej. inni mniej lub prawie wcale go nie potrzebuja. ja do egzaminu podchodzilem absolutnie przygotowany. na tyle na ile moze byc przygotowany kursant. gdybym nie byl, to bym w ogole nie podchodzil. wiekszosc z was liczy na jakies szczescie. ze za ktoryms razem sie uda :D trenujcie tak dlugo, az bedziecie sami czuli ze to juz czas, ze macie umiejetnosci 🖐️

Gość kirowca
kup sobie symulator za 49zł i zaoszczędź 1000zł

mam nadzieje, ze nikt z was nie jest na tyle naiwny ze kupic sobie jakis glupi symulator :D nic nie zastapi praktyki w realu. nie ma substytutow 🖐️

Gość kirowca
musisz mieć dobrą kartę graficzną GeForce 7600 Radeon 9800

Gość kirowca
mam nadzieje, ze nikt z was nie jest na tyle naiwny ze kupic sobie jakis glupi symulator nic nie zastapi praktyki w realu. nie ma substytutow wiadomo że nie zastąpi ale bardzo dużo pomoże

ale zawsze dopomoze umiejętnościom, a tobie bym radziła lekcję pokory, bo to ze nigdy nie miałeś zadej stłuczki to nie znaczy ze jej nigdy nie będziesz miał, choc nikomu nie zyczę źle,

Gość kirowca
warto go kupić. bawiłem się nim i jest bardzo dobry. wiem co mówię bo mam prawo jazdy od 5 lat. naprawdę można się nim nauczyć poruszać po mieście i w trasie

Gość chyba nie pozostaje nic
innego autorko, jak ze sobą skończyć. Życie bez prawka, to nie życie :D

Gość kirowca
kup sobie symulator i naucz się jeździć samochodem po polnych drogach. później wykupisz 3 godz jazdy w Lce i zdasz egzamin

ale zawsze dopomoze umiejętnościom, a tobie bym radziła lekcję pokory, bo to ze nigdy nie miałeś zadej stłuczki to nie znaczy ze jej nigdy nie będziesz miał, choc nikomu nie zyczę źle, co to za bałkot?? to ze nigdy meteoryt nie strzelil Cie w ten durny leb to nie znaczy, ze jeszcze nie oberwiesz. ale nikomu zle nie zycze :D

jaki ty durny jesteś, żal z tobą pisac, czujesz sie lepszy młotku??bo co??? TAKI IDEALNY JESTEŚ to czemu zamiast pracy super zarobkowej to siedzisz i piszesz farmazony i istne głupoty?? GŁUPIEMU TRZEBA USTĄPIĆ WIEC CZYNIĘ TO, heheheeh

bo jestem taki idealny, ze mam dzisiaj wolne i do tego jeszcze pieniądze :) dociera?? :)

Gość kirowca
czego dołujecie tą dziewczynę ? niech kupi sobie symulator żeby nauczyć się zasad jazdy po drogach publicznych i niech pożyczy samochód żeby poćwiczyć jego obsługę na polnych drogach

sama prawda no logge zapewne wcale prawka nie ma ;p buhaha a ta bajka z tym zdaniem za 1 razem + pochwały od instruktora to pewnie sen

mozesz sie domyslac czy to prawda czy nie. mozesz mnie dyskredytowac ile chcesz :)

a ja i tak czuję się super choć do jazdy samochodem zawsze byłam lewa, i do tego 3lata przerwy, i zdane za 9razem, czy mnie to dyskryminuje od człowieczeństwa??? NIE do autorki, trzeba się uspokoić i podejść do egzaminu na luzie, ja jak zdawałam za 9razem, było mi wszystko jedno, nie zależało mi już tak na tym papierku i chyba dla tego zdałam, wcześniej za bardzo mi zależało, a jak poszłam całkowicie na luzie było ok, czego ci z całego serca życzę,