Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anastaaa

Jak zerwac z takim nudziarzem ???

Polecane posty

Jestem z takim jednym od 2 miesiecy, a znamy sie rok. Chce z Nim zerwac, ale On jest we mnie tak zabujany... Ja na poczatku cos do niego czulam, ale wypalilo sie. Koles jest nudziarzem, malo gada, nie ma praktycznie kolegow i dlatego nie ma sie z kim spotykac, to chce sie ze mna caly czas widziec, a ja nie lubie z nim przebywac bo przy nim to nawet by dalo sie usnac ;//. Chce z nim zerwac ale nie wiem jak to zakonczyc, tak raz na zawsze, zeby nie pisal do mnie, nie myslal, no zeby calkiem zapomnial o mnie. Jak mam go odepchnac swoja odobą od niego ??

Gość wildbitch19
poprostu mu powiedz ze to koniec i najlepiej to zmien nr telefonu etc.

O jaaaaa! Po prostu zakończ ładnie znajomość, nie pasujecie do siebie, co tu dużo gadać. On musi znaleźć sobie spokojną dziewczynę, z którą będzie się kładł na kanapie i prowadził dłuuugie, spokojne rozmowy, oglądał filmy i takie tam. Po co męczyć się w związku bez przyszłości. Mężczyzna jest wrażliwy, więc licz się ze słowami, bądź stanowcza, ale zakończ znajomość najdelikatniej jak potrafisz.

Gość baśka mi ukradła nicka
Jak mam go odepchnac swoja odobą od niego ??" Walnij mu z bańki swoją osobą, to go na pewno odepchnie :)

Gość Eleeene
mow ciagle tylko o jednym jak katarynka, nawet nudziarz ucieknie od Ciebie i nie bedziesz miala problemu, z zakonczeniem tej farsy.

Mów co do niego czujesz (a w sumie czego nie czujesz). Nie krytykuj jego zachowania. Możesz powiedzieć że nie "pasujecie do siebie". Powiedz że dobrze mu życzysz i może mieć jakiś (w/g uznania) kontakt z Tobą - np. zadzwonić. Powiedz, że wierzysz że znajdzie swoje szczęście ale wiesz, że to nie będzie szczęście z Tobą.

Gość 3EW45T67U8RYJHETG
tylko mu nie mow ze jest nudziarzem i ze jest aspoleczny. zeby nie bylo takiego szoku to stopniowo sie oddalaj od niego. czyli rzadsze spotykanie sie (ze niby zajeta jestes), wiecej dystansu do jego osoby, moze sam sie zorientuje ze cos sie zmienilo i zapyta co sie dzieje, wtedy powiesz ze chyba do siebie nie pasujecie albo ze wolisz byc sama. pewnie wiele osob napisze ze powinnas to uciac jak najszybciej, ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze nic tak nie boli jakzerwanie kiedy wszystko wydaje sie byc super i jest pelnia szczescia :O

Gość alania rg
Jeżeli chcesz go odpychać i czekać aż on sam z tobą zerwie - do skutku, to daruj to sobie. Włos ci z głowy nie spadnie jeśli sama z nim zerwiesz i powiesz, że do siebie nie pasujecie.

łatwo napisac, a w praktyce nie wiem czy to podziala, ale MUSZE to skonczyc, bo to nie fair z mojej strony ze ja go nie kocham, a on za mna wrecz szaleje ;/