Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Mówicie że nie da się prowadzić w obcasach......

Polecane posty

Gość pewnie że się da
nawet wygodnie, bo stopa jest w poziomie :-)

pewnie że się da ... nie raz już prowadziłam w szpilkach:P ale dla wygody zakładam adidasy...

Gość dkfjgkfodvkbognosfdvnsiodfgnrh
a mi się wygodnie jeździ w wyższych butach :P

Gość witam ciebieeeeeeee
czy to jest steczkowska??:P

Gość furgbt43t5
nie ma to jak odróżnić pozowanie do zdjecia od prowadzenia auta :classic_cool: a jakby prowawdziła tygrysa? :O

Gość pomaranczowa wyroczniaaa
dyrektorke!!! Ty tutaj o tej porze??? Myślałam że tylko wieczorem i w nocy! :classic_cool:

warczypies z tak ustawioną kierownicą nie da się prowadzić na chyba że to jest statek hehehhe...chyba nigdy nie jechałeś z żadną kobiet waruś :P :P :P :P :P 🖐️ zwróć kiedyś uwagę - na tą sprawę;)

pomaranczowa wyroczniaaa dyrektorke!!! Ty tutaj o tej porze??? Myślałam że tylko wieczorem i w nocy! jeszcze mam chwilkę - potem będę dopiero wieczorem ;) cieszysz się ???? ;)

barrrdzooo! :D

Aniołek w kropki Ja nawet wolę jeździć w obcasach. pozyczonych od babci??? :classic_cool: upierrrdoliłaś już zalewajkę??? :D

A ja się przyznaje bez bicia, że w obcasach nie przejechałabym nawet kilku metrów :D .. co bardzo mnie kiedyś wkurzało, jak przed pracą musiałam na parkingu nie raz buty zmieniać :D

zdarzało się jeździć, ale myślałem że to przypadek :D jest tak pewnie dlatego że znajduje się tam poduszka:classic_cool:

Kultura mam na drugie Z tego co wiem nikt nie mówi, że się "nie da" tylko, że to niebezpieczne. Zresztą foto to poza tylko jakby to była poza to by odsunęła tą śmiesznie przysuniętą kierownicę :D :D :D 🖐️ ;)

Ludzie jak ona może tak prowadzić, przecież ona siedzi prawie na tej kierownicy, porażka

MałaBlondynka A ja się przyznaje bez bicia, że w obcasach nie przejechałabym nawet kilku metrów .. co bardzo mnie kiedyś wkurzało, jak przed pracą musiałam na parkingu nie raz buty zmieniać nosisz zapasowe kapcioszki w worku???? :classic_cool:

pomarańczka ---> no widzisz - jak niewiele trzeba, żeby doprowadzić Cię do orgazmu Pmarańczki już tak mają :D Czarni ich tak cieszą!

ewks Ludzie jak ona może tak prowadzić, przecież ona siedzi prawie na tej kierownicy, porażka myślę że prowadzić to pół biedy - ale jak ona może w ogóle WSIĄŚĆ do samochodu :classic_cool: 🖐️