Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Mówicie że nie da się prowadzić w obcasach......

Polecane posty

Gość mia mia mua mua
oczywiscie ze sie da, ale to niebezpieczne, bo obcas moze utknac pod pedalem

Kultura mam na drugie Inteligentna kobieta ma buty na zmianę by nie stwarzać niebezpieczeństwa na drodze też gdzieś zdarzyło mi się czytać o korelacji pomiędzy inteligencją a butami :classic_cool: zwłaszcza u kobiet ;) 🖐️ jeśli możesz to rozwiń temat? :classic_cool:

Aniołek w kropki O prywatnych sprawach już z Tobą nie gadam więc won mi od mojej zalewajki znowu przesolona 😴

mia mia mua mua oczywiscie ze sie da, ale to niebezpieczne, bo obcas moze utknac pod pedalem ale za to można nim przebić podłogę i szybko wyhamować - jak we Flinstonach 🖐️

dyrektorke nosisz zapasowe kapcioszki w worku???? Nooo nie dosłownie :classic_cool: Ale "wygodne" buty zakładałam do jazdy, a później zmieniałam na "wyjściowe", a tamte za fotel :classic_cool:

ewks Ludzie jak ona może tak prowadzić, przecież ona siedzi prawie na tej kierownicy, porażka myślę że prowadzić to pół biedy - ale jak ona może w ogóle WSIĄŚĆ do samochodu No pewnie na niezłym wdechu wsiada:)

MałaBlondynka dyrektorke nosisz zapasowe kapcioszki w worku???? Nooo nie dosłownie Ale "wygodne" buty zakładałam do jazdy, a później zmieniałam na "wyjściowe", a tamte za fotel podobno teraz trendi jest trzymać w torebce :classic_cool: wiesz.... zawijaski z biedronki ;) 🖐️

Ja też często zmieniam i nie z tego powodu, ze nie potrafię jeździć, bo całą zimę przejeździłam na obcasach i co, buty do wyrzucenia, bo cały obcas zdarty. Teraz wolę zmienić i buty mieć na dłużej niż dwa miesiace

Ale zauważcie że dość dużo kobiet tak jeździ, że siedzi prawie na kierownicy i sztywna jakby miała sztachetę:)

[zgłoś do usunięcia] ewks Ale zauważcie że dość dużo kobiet tak jeździ, że siedzi prawie na kierownicy i sztywna jakby miała sztachetę to się nazywa kierowanie biustem :classic_cool:

Ja jechałam raz w butach na obcasie, zimą, w botkach, miały tak sztywną podeszwę że w ogóle nie czułam pod stopą ani gazu, ani hamulca, ani sprzęgła, na wyczucie hehhe dlatego już nie jezdzę w takich butach bo jeszcze bym pomyliła gaz z hamulcem :D:D

ona nie prowadzi tylko pozuje do zdjęcia :P pewnie nawet tym autem nie jechała ....

Gość ja nie jeżdże w szpilkach od
czasu gdy przy hamowaniu zakinował mi sie obcas w wycieraczce i musiałam hamować lewą stopą. Teraz mam zawsze na zmiane albo na boso w skarpetkach antyposlizgowych :D hehe

. . a kto powiedział, ze nie da się prowadzić w szpilkach? ... wydaje mi się, ze jeśli kobieta jest przyzwyczajona do chodzenia na obcasach codziennie, to takie czynności jak prowadzenie samochodu czy nawet przeskakiwanie kałuzy nie będzie problemem;) ... a jeśli zakłada wysokie obcasy tylko na specjalne okazje- będzie to kłopot... . wiem, ze nie powinno prowadzić się w klapkach... . dla mnie najgorsze buty w jakich prowadziłam to emu;) chyba dlatego, ze są "szerokie";)