Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaRlenka....

Dowiedział sie że jestem w ciazy i karze mi usunac..

Polecane posty

Gość MaRlenka....
SŁABO MI POMOCY CO ZROBIĆ CHYBA ZARAZ UMRĘ

Gość MaRlenka....
ale on tak sie cieszy ze jestem w ciazy... nie wiem czy jest bezplodny... myslalam ze to moja wina ze nie moglam zajsc... boli mnie tylko to ze ten sie odwrocil odemnie...

Gość ohhhhhhhhhhhhhh
Mowisz ze staralas sie z chlopakiem o dziecko od 8 miesiecy a w miedzy czasie (od roku) spotykalas sie z innym. To nawet nie jest jednorazowe. Na czym ty chcialas budowac zwiazek i rodzine :(

Gość MaRlenka....
ten drugi na poczatku byl tylko moim przyjacielem.. wysluchiwal mnie i pomagal a ja jemu... dopiero od 2 miesiecy gdy sie spotkalismy aby porozmawiac postanowilismy sie zblizyc.. i okazalo sie pieknie..

Gość usun!!!!
Marlenka chcialabys miec matke kurwe? :O Nie? To usun!!!!

Gość MaRlenka....
dlaczego odrazu kur... nie mam meza tylko chlopaka ktory nawet dziecka nie mogl zrobic... jest mi tylko przykro ze ten nie chce tego dziecka

nie wiem co ci poradzic. naprawde nie wiem a ten drugi skoro nie chce tego dxiecka nie jest wart zeby nim sobie glowe zwracac tyle.

Gość usun!!!!
Ten "drugi" :D jak go nazywacie to madry facet, z dziwka nie bedzie przyszlosci swojej budowal. Bzyknal jak mu nadstawila ale szanowac szmatlawca nie bedzie. usun! I nie rozmnazaj sie :O

Gość MaRlenka....
no to chyba zapomne o nim i poswiece czasu dla mojego chlopaka... i powiem mu dopiero wtedy prawde jak dokladnie na usg bede wiedziala ile dziecko ma... i dokladnie policze sobie bo moze jednak los mi pomoze i bedzie to dziecko mojego chlopaka

Gość MaRlenka....
nie jestem tylko ja winna... on tez jest winny.. po co sie do srodka spuszczał.. ja glupia ze pozwolilam

Gość usun!!!!
Spuszczal sie do srodka bo cie jak worek na sperme potraktowal durna palo! Nie szanowal cie i nie szanuje. Usun ta ciaze! 🖐️

Gość MaRlenka....
nawet jesli to nie stac mnie na usuniecie... ale wiedzial czym to moze sie skonczyc ....

a ty usun zamknij morde w koncu!!! szkoda ze twoja matka cie nie uaunela tylko wydala na swiat takiego pozal sie boze człowieka!!!!

Gość MaRlenka....
ja chce widziec jak mi brzuszek rosnie jak mnie kopie w srodku dzidzius... troche sie boje ale jestem szczesliwa..

Gość frfrfrfrfrf
juz tak nie podniecajcie sie ta nedzna prowokacją. Autorko spakowalas juz plecak do szkoły? to wypierdalaj nie ma takich durnych ludzi

Gość MaRlenka....
no jednak sie zdarzaja

Gość ło jessuss
przed chwila odpisałam prawdziwej Marlence ze raczej nie jest w ciąży w innym temacie. ten temat to gówno i prowo. nie odpisujcie, przecież to nawet widac po stylu pisania, zresztą Marlenka napisała tu ze to podszyw. dajcie spokój

Gość MaRlenka....
jak moglas mi odpisac ze nie jestem w ciazy jak zrobilam 3 testy i wyszly pozytywne a zreszta endo ma 20 mm

Gość gość
Powiedz mu prawde i zobacz jak zareaguje ale napewnoe nie usuwaj ale jak sama widzisz zrobilas blad zdradzajac i zadluzajac sie w takim bezlitosnym czlowieku.