Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Russel Brand we własnej osobie

Kobiety chcą NORMALNEGO faceta. A pod pojęciem normalny kryje się ideał.

Polecane posty

Bo "normalny" facet musi: - być w miarę przystojny (czyli po prostu przystojny) - dobrze zbudowany (grubasy i chudzielce odpadają, facet musi mieć zarysowane mięśnie, choć kulturyści oczywiście odpadają) - dobrze się ubierać (czyli lepiej niż przeciętny facet, żeby inne dziewczyny na ulicy zazdrościły, że macie fajnie ubranego faceta) - być zadbany (modna fryzura jaką nosi główny podrywacz z amerykańskiego serialu dla młodzieży, szelmowski uśmiech łobuza itp) - mieć własny samochód (odpowiednio reprezentatywny - nie musi być nówka, ale taki używany za 10 tysięcy okej) - pieniądze nie są najważniejsze, ale musi zarabiać (przynajmniej 2 tysiące na rękach) - mieć ciekawą pasję (najlepiej jakieś pływanie żaglówkami, latanie samolotami, nurkowanie z delfinami - coś co ona też będzie mogła robić i chwalić się przed znajomymi) - mieć ciekawych znajomych (dużo znajomych, którzy go lubią. Musi być kilku przystojniaków, przed flirtowaniem z którymi dziewczyna będzie się powstrzymywać - to przecież w jej opinii niezbity dowód jej miłości) - być odpowiednio męski. Kobiety narzekają jednak, że ciężko jest znaleźć normalnego faceta.

Mam nadzieję, że kiedyś się obudzą z ręką w nocniku. Czas działa na ich niekorzyść :classic_cool: 🖐️

Ponadto normalnych kobiet nie ma, więc faceci są w szczególnie krytycznym położeniu.:classic_cool::D Takie uzupełnienie topiku.:P

Gość takie rzeczy -tylko w erze::
:D :D mój łaził za mną rok cały ...a piekny nie jest ,przystojny średnio i szmalem tez nie śmierdział :D Ale ujął mnie tym ,ze strasznie lubi dzieci i wogóle ludzi i jest bardzo dobrym czułym facetem ...no i zaiskrzyło po tym roku :) jesteśmy 11 lat po ślubie nasz syn idzie zaraz do I komunii a ja wcale nie żałuję,że nie mam za meża Banderasa!:D 🖐️

A tam, to takie pieprzenie. Nie rozumiecie kobiet. Z tego słowotoku, który nam serwują trzeba wyłuskać to co istotne. Jeśli dla kobiety liczy się głównie uroda to to zaakcentuje a o dobrym serduszku wspomni dla poprawności politycznej. To samo z romantyczkami, powiedzą o pieniądzach i urodzie żeby nie wyjść na idiotki, które wezmą sobie nieudacznika. Każdy ma inną hierarchię wartości i o ile za młodu często lepszy jest przystojny (prestiż i wilgoć w pochwie) to później decyduje kasa i charakter (stabilność i dobrobyt). Nie ma w tym nic złego, dopóki każdy wie że można na tym przegrać (ciąża z życiowym przegrańcem lub strata najlepszych lat w czekaniu na ideał). Większość nieudaczników promuję ideę miłości za nic, choć sami kochają za tyłek i akceptację.

Gość ha ha ha ha ha ha ha ha a ha h
taaa piękna miska jeść nie daje

Gość jkl
autorze ! taki wyglad ma facet anormalny

Gość pan klepka
cos w tym jest, laskom juz calkiem odwalilo i maja odrealnione wymagania a sama nie daja wiele w zamian, chodzi tu jednak o pannice z mlodszych rocznikow te ponizej 30

Gość ano własnie co to jest -laski
około 20 lat mają wymagania co do wyglądu a powyżej 30 chcą wiedzieć jaki ma facet charakter

Gość czy to mozliwe jest czy nie
to w takim razie jakie wymagania trzeba miec do bab tłusciochy odpadaja, anorektyczki tez musi byc opiekuncza kochajaca, moze miec tylko ograniczona liczbe kolezanek z ktorymi moze poplotkowac musi miec figure modelki, miec poukladane w glowie, nie flirtowac z zadnymi facetami tez musi nosic modne ciuchy aha i musi miec ciasna cipke to podstawa

Gość plntygh
do pan klepka wcale nie odwaliło, przestało pokutować przekonanie że najważniejsze są spodnie - byle były, dziś niektóre kobiety potrafią zadbać same o siebie i w efekcie wzrosły ich wymagania względem facetów, na cóż komu nieudacznik i frustrat :P

up

Gość Hanzo
W tym kontekście zadziwiające jest, skąd biora się nadal w takim razie w każdym pokoleniu faceci którzy są z jakiegoś powodu nieatrakcyjni dla kobiet. Fizycznie, nieśmiali, albo bez kasy. Bo jeśli kobiety tylko dopuszczjaą to swoich pochew tylko spermę z "przystojnych, przebojowych, i wogóle" mężczyzn to czemu z tych samców alpha rodzą się nadal chłopcy, którzy są nieatrakcyjni dla kobiet.

Gość adopo
człowiek to taki gatunek który nieustannie komplikuje sobie życie tłumacząc to byciem istotą rozumną

Gość M_M_M
Takie gadanie... Każdy ma inny system wartości. Każdy dostaje też to na co zasługuje. Prędzej czy później! Nie rozumiem trochę co niektórych. Przeszkadza Ci, że mają takie wymagania - to czemu się za nimi uganiasz? Na pewno są takie, które nie mają takich wymagań - ale one pewnie Ciebie nie interesują. Jaki wniosek? Każdy ma wymagania.

mój jest idealny przystojny, zadbany, ładnie się ubiera, inteligentny, czuły, kochany, traktuje mnie jak księżniczkę :) o! i dobry w łóżku :D samochód tez ma, co jest dla mnie o tyle plusem, że nie tracę czasu na dojazdy, ale gdyby nie miał, nie ujęłoby to mu : P

Gość Trzeźwy
Faceci myślą, że by "zasłużyć" na miłośc dziewczyny to trzeba mieć to tamto i być takim a takim. I wtedy gdy już bedziemy "mieli być za co kochanym" to wtedy ta "miłość" wyrażająca się w podziwie i reakcji od innej osoby za to co mamy i jak wyglądamy - upragniona przyjdzie. Gdy kobieta jest zakochana w facecie to wydaje jej się że on jest ideałem. Ubóstwia go i w ten sposób sama sobie mydli oczy. Ale trwa przy nim bo jej tak hormony w młodym wieku każą. A później już są to kolezanki wychodzące za mąż, pierwsze siwe włosy i zmarszczki czy najzwyklejsze kolejne urodziny (ale najbardziej sztyletujące serce kobiety bez rzeczywistyego kandydata na męża u boku).