Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka03

dzień chłopaka

Polecane posty

Gość lenka03

Witajcie. W oficjalnym związku jestem dopiero od dwóch tygodni, więc to dopiero nasz początek, ale duże uczucie było już zanim staliśmy się parą. Mam więc drobny problem, co kupić mu na Dzień Chłopaka? Wiadomo, że nie będzie to żaden wielki prezent jak na dziesiątą rocznicę, ale jakaś miła drobnostka ;) macie jakieś pomysły?

Gość joannnaaanaa
a kiedy jest?

Gość lenka03
30 września ;)

Gość lenka03
właśnie ja też i dlatego się zdecydowałam na tak desperacki krok i napisałam na forum :D

Gość a może przytocz
Nox- ale to nie jest święto.

a no ale okazja :o i co ja mam mu kupic, nosi jakies takie koszule... nie wiem co mu kupic bez kitu. on wyglada jakby niczego nie potrzebowal :D moze ktos rzuci pomyslem :P

Gość a może przytocz
okazja zawsze jest :P kup mu fajną bransoletkę jesli nosi albo coś z grawerem- np smycz taka metalową- do tel czy do kluczy albo własnie bransoletke z rzemyka/ skóry i z elementem metalowym i jakiś grawer :P ja bym tak zrobiła, tylko nie mam chłopa ;)

Gość lenka03
Pomysł z koszulką mi jakoś nie odpowiada. Odpadają też jakieś słodkie zdjęcia w ramkach i tego typu rzeczy. Nie mam zielonego pojęcia co chciałby dostać, jeszcze 1,5 tygodnia

No, ale nie wiecie jakie wasze chłopy maja zainteresowania, co lubią? :P Bo tak to ciężko doradzić coś normalnego. Tylko takie oklepane można zasadzić pomysły.

ja swojemu facetowi nic nie kupuje na ta uroczystość. moj miał urodziny 2 tygi temu i wystarczająco wydałam. moze mu jednak kupie jakąś czekolade;p

Gość lenka03
Mój nie będzie nosił żadnego misia przy kluczach ani telefonie, bez przesady. Bransoletki też chyba nie. Może jednak ta koszulka/koszula nie będzie taka zła

Gość lenka03
Ktoś wspomniał o misiu ale kilka postów zostało usuniętych. Takie smycze też mi nie przypadły do gustu, ale jestem wybredna :D chyba będę musiała pochodzić po sklepach, może coś znajdę

Gość lllebka2
Ciekawe co powiedziałby facet np. na kurs szermierki ;))) znalazłam taki prezent na wyjatkowyprezent.pl Moze to własnie wybiore.

Gość opiopi
o matko! jakie prezenty. ja bym poszła z tej okazji gdzieś np do kina, na piwo, do knajpy czy coś w tym stylu niż obdarowywanie prezentami na "dzień chłopaka" - chyba jestem za stara na takie świeta :)

Gość opiopi
w sensie zaprosiłabym faceta gdzieś i sama też skorzystała ze spędzonego wieczru w fajnej atmosferze.

Gość rrrrrybka
a ja nie postawiłabym na banalne prezenty, tylko jest np. facet lubi to np. zafundowac mu kurs nurkowania. A niech ma ;))))

Gość pppaulka
Jak widac jeszcze nie wszystkie kobiety zapominaja o tym świecie i rzeczywiscie stawiaja na niezapomniane i wyjątkowe prezenty.

Moj nosi. Fajne sa meskie, srebrne bransoletki. Tylko cienkie, a nie jak lancuch dla krowy. Ale prezent ze srebra raczej nie jest drobiazgiem. Ja mojemu kupilam taka bransoletke na urodziny za 100 zl. Dla mnie to nie jest malo, ale jezeli ktos uwaza inaczej, to niech kupuje..

Gość gość
Tak naprawdę jesli mam być szczera to polecam też taki sklep internetowy https://txm.pl/ Bardzo czesto własnie dokładnie tutaj robimy zakupy.