Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieswiadomaaaa

Dziwny okres ?

Polecane posty

Gość Nieswiadomaaaa

Witam. Okres spóźnił mi się 9 dni. Zwykle cykl trwa u mnie 28 dni, a dostałam w 37 i nie wiem czy można nazwać to okresem, bo to bardzo skąpe i bardziej różowe upławy niż krew. Czasem białe upławy, czasem ze 2 krople krwi dosłownie, to wszystko. O co chodzi ? :/ Brzuch mnie wogóle nie bolał a objawy napięcia miałam 2,5 tyg przed 'okresem'. Poza tym nie wiem czy to ma jakiś związek ale ciągle senna jestem od paru dni.

Gość kaska12
moze jestes w ciazy?

Gość Nieswiadomaaaa
proszę mnie nie straszyć :(

Gość Nieswiadomaaaa
ale proszę poważnie

Gość kaska12
takie krwawienie(plamienie) moze wystepowac na poczatku ciazy. lepiej idz do lekarza

Dobra, to wskakuj na fotel, zaraz zrobimy USG, potem jeszcze pobierzemy krew, żeby sprawdzić poziom hormonów, w tym HCG, i już będziemy wszystko wiedzieć. :classic_cool:

zrób sobie test ciążowy, jeśli to nie ciąża to warto sie przejść do gina na usg zobaczyć czy nie ma torbieli albo innego drania, jak nie to znaczy, że taki ot po prosty wybryk

Gość Nieswiadomaaaa
nie sądzę, abym była w ciąży, ale zrobię jutro test. może to jednak coś innego, coś z hormonami ajj dodam, że nigdy nie miałam trądziku, a teraz mam non stop, ale to juz od 3 miesiecy, jeszcze przed tym wszystkim

Gość Nieswiadomaaaa
żal takie podszywy :/

Gość kaska12
tradzik powstaje z roznych przyczyn... moze cos zjadlas np ostrego(ja tak mam ) lub jakies hormony? lepiej idz do lekarza z tym okresem i tardzakiem