Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

mayor of london - najladniej ci w jasnym blondzie sexy dziunia ;)

Polecane posty

Przed ta z John Frieda robilam 3 razy ta Clairol Nice'n Easy Natural Extra Light Beige Blond i nie bylam zadowolona. Jednak ten John Frieda jest najlepszy, juz tylko ta farbe zawsze bede uzywac. Zajebista jest, w piance, super sie pieni na wlosach i super wydajna. Cena tylko 10GBP.

Sprobuje najpierw ta co poleca Mayor. Juz raz mi wyszedl glupi rudy i przyrzeklam sobie, ze juz nie bede zmieniala farby. No, ale odbilo mi i znow mi wyszedl rudy. Masakra!!! Nie czuje sie wogole w tym kolorze i szukam czegos co pomoze mi wrocic do blondu

Gość natalia w londynie
ha ha ha dobry topik Zona John Frida tez polecam, stosuje wszystko od lat i moim zdaniem sa to najlepsze kosmetyki do wlosow jakich uzywalam, od gornej polki do dolnej seria do blond przeslicznie rozjasnia kolor na taki o jakim wszystkie zawsze marzymy, zloty piaskowy, odzywka redukuje rudawy odcien w 2 tygodnie, farba do blond jest niezastapiona brazow nie uzywalam ale kolezanki tak, odzywki nadaja swietny orzechowy odcien, widzialam u laski ktora miala mysie wlosy jak w kilka tygodni zrobily sie blyszczace brazowe i wszyscy pytali czym koloryzowala

Gość natalia w londynie
no a czarny to czarny, Zona ty tam nic nie musisz ze soba robic, tylko sie umyc he he i gra muzyka

Gość sportowy dresiarz
no i stalo sie .....nowy topik w ktorym kroluja cioty kafeteryjne, zona, mayor, oraz ich przydupasy adolf i natalia buhahahaha slodzcie sobie nawzajem, zaraz pojawi sie zeta i wam roz..cala ta sweetasna dyskusje....belt belt zygam jak czytam wasze komenatrze

Ja od dawna uzywam tez szamponow i odzywek do wlosow z serii John Frieda. Platynowy blond. Bardzo mi sie te kosmetyki podobaja. A teraz odkrylam ta farbe do wlosow, to juz tylko jej chce uzywac. Musze teraz pomyslec o jakims serum i innych ochronnych kosmetykach do wlosow, bo w koncu naleze juz do grona farbowanych blondynek. :D Adolf, witamy w klubie. :D 🖐️

Gość ja tez chce do clubu
Ja tez używam tych kosmetyków i jestem w nich zakochana.z natury mam brąz wpadający w czarny ,czarne brwi .., a teraz jestem farbowaną blondynka z bardzo ładnymi , rozjaśnionymi brwiami

kurcze jak tak polecacie to moze wyprobuje chociaz sie przyzwyczailam do tego perfect 10.. no ale czarny zawsze wyjdzie czarny wiec najwazniejsze dla mnie zeby nie niszczylo wlosow :) adolf - widzialam tego kolesia w skeczu jak sie wybral do kosciola jako brzdac no i rozmawia z ksiedzem o tym wszystkim co boskie:) a tego kolesia na pewno znasz: http://www.youtube.com/watch?v=DXf92Idz8-c jak nie to polecam :)

ZDZ ----> nie boj sie, wlosow nie zniszczysz. Ja tylko w ciagu 3 tygodni farbowalam wlosy az 6 razy. W tym rozjasniacz na ten kasztan, wyszedl mi gleboki rudy, potem w ten sam dzien farbe blond, wyszedl kolor zolto rudy, potem jeszcze nastepne 4 farby kladlam i to wszystko w odstepach czasowych kilku dni. Az sie dziwie, ze wlosow nie stracilam. No ale moje byly mega mocne i zdrowe, bo przez 7 ostatnich lat nigdy nie farbowalam wlosow ani nie uzywalam zadnych produktow do stylizacji. Teraz troche wypadaja, sa szorstkie, dlatego uzywam serum ale to chyba za malo. Ale i tak sie ciesze, ze mi klaki nie wypadly. :D