Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelene88

Niektóre piękne kobiety zachowują się tak jakby

Polecane posty

Gość Angelene88

było im wszystko wolno. Mogą kaprysić, krzyczeć, pleść totalne bzdury, zamęczać monotonnymi historyjkami, a faceci mimo to wciąż trwają u ich boku. Widocznie lubię takie babskie fochy i usługiwanie kobietom...

Gość Angelene88
lubią'

Gość MariHuanna
kochają te kobiety:) A one pewnie potrzebują POTWIERDZENIA MIŁOSCI..są wrażliwie;

Gość Angelene88
Są tak ślepo zapatrzeni w ich wygląd, że wydają się nie zwracać uwagi na dziecinne zagrywki tych kobiet... Siedzą z nimi, słuchają tych pierdółek, dają się wykorzystywać... Piękne kobiety są strasznie faworyzowane!

Mnie to nie rusza, jak jest facet któremu to odpowiada to niech im się wiedzie :) Dopóki nei zachowuje się w ten sposób w stosunku do mnie, nie widzę problemu :)

Gość Angelene88
Mam np. taką znajomą. Studiujemy razem, nawet ją lubię, ale nie ukrywam, że nie ma z nią o czym gadać na dłuższą metę (ciuchy, kosmetyki, "dylematy" związane z facetem, od czasu do czasu nauka). Jej tok myślenia jest dość dziecinny i jak na studentkę ograniczony - non stop opowiada innym o tym, jakiego durnego ma faceta (de facto dość toksyczny związek, on ją non stop kontroluje i nie pozwala na nic), a równocześnie ciągle z nim jest i od czasu do czasu idealizuje jego osobę. Rzecz jasna te problemy są zawsze najważniejsze i to ona musi być w centrum uwagi. Zauważyłam to ostatnio, kiedy chciałam pogadać o swoich problemach z naszym wspólnym kumplem, a on jak zwykle wolał towarzystwo X, choć nic nowego nie miała do powiedzenia...

Gość Angelene88
Napisałam, że niektóre piękne kobiety, nie wszystkie. A przecież w wybieraniu sobie koleżanek mężczyźni nie powinni sugerować się tylko wyglądem...

Angelene88 ale piękne nie oznacza , ze puste...to , ze jakiegoś pustaka wolą od Ciebie, nie znaczy , ze reszta pięknych jest taka sama...💤

Gość jhiohio
ameryke w konswerwach odkkrylas. Gdyby dla facetow wazny byl charakter, inteligencja, to wiekszosc pustych lasek bylaby sama, a tak nie jest.

Gość bubble boy
brookie widać że masz przesuszone włosy bez połysku i rozdwojone

Przemawia przez ciebie zawiść, ja jak kogoś uważam za pustaka to się z kimś takim nie przyjaźnię :) piękne kobiety może bywają nieco zarozumiałe, wymagające, ale nie głupie, płytkie ... durne uogólnienie, brzydkie też takie są :)

Gość Angelene88
Raczej mam na myśli kilka takich przypadków, nie chciałabym generalizować. Jest mi przykro z tego powodu, bo też jestem sympatyczna, otwarta, mam jakieś pasje, a mimo to traktowana drugoplanowo.

ładne od zawsze były traktowane "pierwszoplanowo" ile Ty masz lat? świata nie zmienisz...

Gość bubble boy
brookie czemu nie dbasz o kudły?

Gość Angelene88
No tak, masz rację, ale wiesz, mam prawo czuć się zawiedziona, kiedy kumpel odwołuje spotkanie, bo ona zadzwoniła...

Gość bubble boy
po co nosic na głowie takie coś, brookie? to niedbalstwo do entej potęgi

Gość Angelene88
Kilka facetów na roku zrobiłoby dla niej niemal wszystko. Fundują jej piwo, noszą torby, oferują pomoc, zapraszają. A ona non stop swoje...

noszenie toreb czy postawienie piwa to dla ciebei tak wiele? [wielkie oczy] nie trzeba byc miss polonia żeby doczekac się takich względów :D

Gość Angelene88
Pogniewałam się. Umawialiśmy się tyle czasu, mieliśmy konkretny plan działania, a wystarczyło, że zadzwoniła ta dziewczyna i on już o wszystkim zapomniał.

Gość bubble boy
takie siano brookie to wstyd

Gość Angelene88
Możesz wierzyć lub nie, ale tak jest. Jasne, z piwem może jeszcze zrozumiałe, ale oni ciągle próbują się przypodobać...