Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Gdzie mogę on line sprawdzić kamerke w laptopie

Polecane posty

Gość Pewnie na ..
spikerii sie masturbowac chcesz publicznie i Ci nie dziala i juz swiat legl w gruzach ? :o Oj malolaty glupie i puste ....🖐️

dobra na tej spikeri mi nie działa, ale nie wiem może ja coś źle zrobiłam... zaraz na skypie oblookam, faktycznie no nie pomyślałam o nim :D

Gość bueheheheh
FACEPALM................

Gość bueheheheh
nie działa, bo się zepsuło :)

Gość bueheheheh
a kabel podpięty masz do kompa?

Gość bueheheheh
to sobie podepnij :) a nie zawracasz gitarę...

Czy tu kutva siedzą wróżki? Zapodaj więcej szczegółów... z życia Blondynki, bo może się ocierałaś o kabel od cam i Twe soki spłynęły wprost do gniazda, co wywołało lekkie spięcie, a Ty nam nic nie mówisz i jednocześnie wymagasz, by Ci pomóc ;-)

Szczegóły? Kupiłam laptopa jakieś 3 lata temu, działało bez problemu, dzisiaj chciałam zapytać swoje odbicie kto jest najpiękniejszy w świecie a tu brak połączenia 😭

Gość bueheheheh
hahahaha jak masz lapka to masz taki przycisk, który słuzy do właczania i wyłączania kamerki... weź go może naciśnij albo zrób z nim coś :) znam przypadek kiedy gość wzywał serwis bo nie miał neta w lapku - jak się okazało, to sobie wyłączył wi fi takim właśnie przyciskiem...

Asus, że nie działa to wiem jakieś pół godziny, ostatni raz odpalana w czwartek była, xp... aktualizacja automat czy manual? nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz :O :D

bueheheheh hahahaha jak masz lapka to masz taki przycisk, który słuzy do właczania i wyłączania kamerki... weź go może naciśnij albo zrób z nim coś znam przypadek kiedy gość wzywał serwis bo nie miał neta w lapku - jak się okazało, to sobie wyłączył wi fi takim właśnie przyciskiem... ok to mi tylko powiedz który to może być przycisk bo a i owszem tego akurat nie kojarzę u siebie ( wi fi to akurat wiem, ale do kam nie mam pojęcia) .. zawsze tylko odpalałam program i było Śmiejcie się śmiejcie 🖐️ :classic_cool: Na zdrowie

Gość bueheheheh
hahahah idz Ty może spać, bo jeszcze ponaciskasz nie to co trzeba i sobie dysk wyczyścisz, a później będzie płacz i zgrzytanie zębów :)

Gość bueheheheh
a to 3 lata temu już wbudowywali kamerki do laptoków? :D

bueheheheh a to 3 lata temu już wbudowywali kamerki do laptoków? Nie, sama sobie młotkiem wbudowałam 🖐️ Myślicie, że to może przez to teraz nie działa?

Gość bueheheheh
spawdz, bo może film się skończył i dlatego wizji nie ma...