Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Gdzie mogę on line sprawdzić kamerke w laptopie

Polecane posty

leave the day behind Zaproś mnie do siebie, wypijemy razem, pomolestujesz mnie, a nie kamerkę, a następnego dnia rano obiecuję zrobić porządek z kamerką Uważaj komu składasz propozycję :classic_cool: Kobieta "na głodzie" pijąca tani alkohol - możesz wyjść z tego z zadrapanymi plecami :classic_cool: 🖐️

Gość bueheheheh
lapka musiała włączyć, z czegoś w końcu klika :)

czynnik koci MB czesc czarownico. Znowu Ci tylko cyber w glowie? Jak Ty mnie dobrze znasz :) Trzeba się odstresować bo kolejnym ciężkim dniu :classic_cool: bueheheheh spawdz, bo może film się skończył i dlatego wizji nie ma... Nie wiem gdzie go się ładuje 🖐️ leave the day behind A Ty w ogóle włączyłaś laptopa? GENIUSZ!

bueheheheh lapka musiała włączyć, z czegoś w końcu klika No co Ty, posiadam telefon na łącze światłowodowe i wysyłam sms do koleżanki co ma pisać :classic_cool:

Gość bueheheheh
bueheheheh spawdz, bo może film się skończył i dlatego wizji nie ma... Nie wiem gdzie go się ładuje ładuje się obok przycisku włączającego kamerkę...

Gość bueheheheh
Leave.... i Ty chesz jej kamerkę naprawiać :D Boga się bój :P

Gość bueheheheh
pochwal się jak :) zastosuję jak u mnie się zepsuje :D

bueheheheh bueheheheh spawdz, bo może film się skończył i dlatego wizji nie ma... Nie wiem gdzie go się ładuje ładuje się obok przycisku włączającego kamerkę... iiiiii... zła odpowiedź :classic_cool: Ładuje się od tyłu jak blondynkę 🖐️

Gość bueheheheh
jeśli wiedziałaś, to po co głupio pytasz? :D

bueheheheh pochwal się jak zastosuję jak u mnie się zepsuje Zastosowałam metodę którą stosuje od zawsze i jeszcze mnie nie zawiodła,niestety dziś z winy alkoholu zamiast od niej zacząć poprosiłam o radę na kafe 😭 Zresetowałam lapka :classic_cool: 🖐️

Gość bueheheheh
no to teraz możesz już iść spać :)

Gość jaracz37
Ależ Blondyneczko. Ja Cię rozumiem gdyż przeżywałem ostatnio podobne dylematy z kamerką.Olśniło mnie,że przez przypadek wyłączyłem ją. Teraz wpadłem,że u mnie jest klawisz funkcyjny Fn wraz F6 naciśnięty włącza i wyłącza kamerkę.Na tym F6 jest narysowana kamerka.Pozdrawiam.