Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

millutka

co byscie zrobili gdyby...

Polecane posty

...kafe przestalo istniec?tzn.pewnego dnia otwieracie przegladarke i chcecie wlaczyc kafe a tu wyskakuje komunikak strona o podanym adresie nie istnieje

Gość ____________000
pewnie znalazłam bym inne forum ciągle mysle o forum fobii społecznej i jakos nie umiem sie tam zarejestrowac ciągle to odkładam

na szczescie nie jestem uzalezniona od kafe :) wiec zycie toczyloby sie dalej :) a Ty millutka, dlaczego jeszcze nie spisz?

Gość ____________000
Przyznaje się do związku z siedmioma krasnoludkami, ale podkreśla, że nie jest łatwa

a bo jakos mi sie nie chce rano i tak nigdzie nie wstaje a nie musze psiaka wyprowadzic to wstaje ale potem znow ide spac.jakies ostatnio nudne to moje zycie

Gość ja nie widziałam żadnego linka
bo się uczymy ....co za niesprawiedliwość na tym świecie :( i jeszcze na 8 do pracy, na 10 na egzamin i później znowu do pracy do 17...chcę umrzeć :(

Ja czekam, aż zainstaluje mi się program. Czytałam książkę, ale niezby mnie zaciekawiła, a ponieważ to jedyna w domu, której jeszcze nie przeczytałam, to z nudów usiadłam na kafe.

ale mnie denerwuje ten z tym linkiem do you tuba :/ na kazdym topicu go widze z durnymi odpowiedziami