Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony smoczek1

wanna dla teściowej.......

Polecane posty

Gość zielony smoczek1

Bardzo proszę o radę... czy ja żle myślę? Mój mąż chce kupić teściowej wannę za 10000 zł ( to jest wanna z drzwiami). Teściowa ma 73 lata i nie jest niepełnosprawna ale si e skarży, że boi sie wchodzic do wanny a prysznica nie chce. Moim zdaniem nie stać nas na taki prezent. Mój mąz mówi, że złoża sie 4 osoby ale to i tak jest po 2500 zł. :O Nie chę sie na to zgodzić a z drugiej strony mam wyrzuty sumienia.

Gość zielony smoczek1
tak to jest wanna spejalistyczna dla niepełnosprawnych:O

Gość Mama humanistki.
Przychodzi zięć do domu. Teściowa mówi: Idę na cmentarz. Zięć na to: A kto rower przyprowadzi ?

Gość ptasiek nastroszony
CZY TESCIOWA CZESTO SIE MASTURBUJE ?

Gość zielony smoczek1
Lekarz powiedzial ze teściowa jest niepełnosprawna, bo po masturbacji nie ma orgazmu.

rozumiem strach teściowej , rzeczywiście im człowiek starszy tym mniej sprawny i samodzielny a o wypadek i tak nie jest trudno , ale taki koszt ... no , chyba że tęściowa dołoży siedo kosztów .

Gość zielony smoczek1
tak teściowa dołoży 1/4. Ale ja tez mam mamę i co też mamy jej wannę kupić?

Gość zielony smoczek1
super bardzo dziękuję za ten link:) Od razu mi lżej.

Gość znajdz mu koze
te po 10tys sa z bajerami.

Gość zielony smoczek1
mój mąż wymyślił. Pokaże mu tą wannę:) Dziękuję:)

Gość kupic browar
pytanie czy aby napić sie piwa to trzeba kupowac browar? Przecież dobrym rozwiązaniem jest odpowiednie wyposażenie normalnej wanny, a wiec uchwyty w odpowiednich miejscach, aby osoba starsza mogła się czegoś chwycić jak chce w wannie podciągnąć się czy usiąść, jak potrzebuje wstać czy też bezpiecznie wyjść z wanny, musi być też odpowiednia wysokość i szerokość wanny, łatwy dostęp do kranu z wodą w zasięgu ręki , zabezpieczone nie sliskie dno wanny. A inne udogodnienia to w uzgodnieniu ze starszą osobą, pewnie to będą odpowiednie uchwyty ułatwiające bezpieczne wyjście z wanny. Koszty nie muszą być wielkie, koszty niewielkie mają tylko spełnić swój cel, niby to łatwizna kupić specjalistyczną wannę, ale taka wanna niekoniecznie ułatwi życie osobie starszej w sposób oczekiwany. Weź też pod uwagę, że często wraz ze spadkiem sprawności fizycznej, osoba starsza ma spadek sprawności psychicznej, i może szybko się zdarzyć że ta osoba "nie będzie potrafiła " korzystaś ze specjalistycznej wanny i z jej udogodnień, pojawi się pewna niez\aradność.

Gość mjfykjyj
ewidentnie radze namowic tesciowa na prysznic i bardzon nalegac;)

Gość zielony smoczek1
teściowa nie lubi prysznica:O i nie da sie jej przekonać. Zresztą musiał by na to namawiać ją syn a on tego nie zrobi.

zgadza sie . teraz są takie ustrojstwa , takie udogodnienia ,ze naprawdę nie otrzeba ponosić takich kosztów , żeby efekt był . Prysznice też śą teraz takie ,ze głowa mała . Trzeba tylko nad tym pomyśleć z głową :D

Gość mjfykjyj
a ona na ooczy prysznic widziala?? ze przez 100 lat sie myla w wannnie nie znaczy ze tak zawsze bedzie;o

Gość zielony smoczek1
no ja tez jestem za prysznicem. Wanna ma 30 lat, wiec i tak chyba jest do wymiany. Te uchwyty to fajna rzecz.....muszę o tym porozmaiwać, że wystarczy zwykła wanna z uchwytami i siedziskiem.

Gość ramoneska
masz racje ja tak zrobiłam mojej mamie uchwyt przy sciane ,drazek przy wannie ale te drzwiczki to fajne

Gość rybkapipka
ta wanna z linka jest ok. A masz może jakiś link do takiej wanny co mąż Twój wybrał???

Gość rybkapipka
no bajery mają, ale czy teściowej jest potrzebna aż z takim bajerami ? ( bez urazy dla staruszki) Można kupić tą tańszą i do tego matę do hydromasażu i wyjdzie kilka tysięcy taniej...

Gość dla większości Polaków
Mam do wszystkich pytanie : gdzie na tym forum można się wysrać ?

Gość znajdz mu koze
w dziale : Redakcja

Gość zielony smoczek1
oczywiście, że nie potrzebuje. Nie jest niepełnosprawna a i nas nie stać na takie cuda.

Gość rybkapipka
Byc może mąż chce dla mamy jak najlepiej, ale skoro jest coś dużo tańszego to dlaczego by z tego nie skorzystać, a poza tym jak oszczędzicie powiedzmy np. ok 5tysięcy, to jak mąż już tak bardzo chce wydac te pieniądze na mamę to można jej wiele rzeczy jeszcze kupić, potrzebnych w domu a nie tylko wannę.