Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEMAX

Być kobietą,być kobietą!!! sialalalalalala

Polecane posty

Gość LEMAX

WItam.mam pytanie do Was kobietki. Otóż ,czy wy przed miesiaczka macie dziwne zachowania? ja dzisiaj prawie wyjebałam męza za dzwi o 7-mej rano.I on w szoku bo nawet powodu nie było. Nazwał mnie wariatką i wyszedł. usiadłam i faktycznie zastanowiłam sie nad soba .Po czym dstałam okres. Czy moje zachowania musza byc az tak brutalne kiedy zbliza sie ten czas? Czy wy tez tak macie ,ze robicie sie nie do poznania?

Gość ptasiek nastroszony
0/10

Gość mentaI cut
-10/0

Gość asieńka67586785675647867968
też tak mam :]

Gość LEMAX
asienka-kurde.najgorsze jest to,ze ja pózniej mam wyzuty sumienia.Ze niby nic sie nie dzieje ,a ja zachowywuje sie jak by swiat sie walił. Kiedys myslałam ,ze ze mna jest cos nie tak.Ale kiedy zorientowalam sie ze takie dziwnekłutliwe zachowania wystepuja przedewszystkim wtedy kiedy sie zbliza@ to przestało mnie to az tak niepokoic.Tylko zastanawiam sie czy wszystkie kobiety tak mają i tak przez to przechodza:-)

Gość asieńka67586785675647867968
no ja tak mam.. nie zawsze, ale nie raz to sama się siebie boje.. jak brałam tabletki anty to tak nie odczuwałam tego.. niedługo znów będę brać.. :) mi to pomaga

Gość LEMAX
Ja tez zeby zniwelowac zachowania zaczeła bym brac ale uzywam wkładek domacicznych(spirala;-) wiec inna antykoncepcja nie wchodzi w rachube.:-) )

Gość a wiesz że jest taka teoria
że jak kobieta zachowuje się podczas miesiączki (czy tez przed) taka będzie w okresie menopauzy? :-) Przygotuj się więc na najgorsze! :-p

mój mąz zawsze wie kiedy te dni nadchodzą i przymyka oko na moje "wybryki" wie, że jak wtedy jestem niemiła, to nawet jakbym mu powiedziała coś bardzo przykrego, to należy mnie przytulić na siłe, powiedzieć "kocham Cię nerwusku" to pomaga :P