Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaaaaaaaaaxyz

Allegro - Posze o pomoc

Polecane posty

Gość agataaaaaaaaaaxyz

Czy ktos moglby mi wyjasnic jak wystawiac ubrania na aukcje ? czytam troche, ale to jakies skomplikowane... mam po corce, tyle prawie nowych ubran i nie wiem co z nimi zrobic... rozmiar od 152-164, glownie z H&M, sa to 2 kurtki zimowe z tamteho roku, sukienki, bluzki...

ta jest kreator aukcji, trzeba popróbować. przydają się też podstawowe znaczniki html

Gość bukaaa
Żeby zrobić aukcję z "wodotryskami" trzeba znać choć podstawy html i obróbki zdjęć. Ale zupełnie zwykłą aukcję jest bardzo prosto zrobić. Robisz zdjęcia sprzedawanej rzeczy, na kontrastowym tle w paru ujęciach. Potem wchodzisz na allegro - sprzedaj i dalej już jest bardzo prosto. W tytule zamieśc firmę i rozmiar. Koniecznie daj opcję z miniaturką. Polecam stronę - html dla zielonych. nauczysz się, jak zmienić kolor, zrobić tło, pogrubić teks itd. napisane bardzo prostym językim.

Gość agataaaaaaaaaaxyz
dzieki, bede uczyc sie jak cos na swoich bledach

Gość agataaaaaaaaaaxyz
a co jest bezpieczniejsze kup teraz, czy licytacja ?

Gość dasz radee
Ja tez do wszystkiego sama doszłam i nikt mi nie pomagał. Tylko trzeba chcieć (mówię o wystawianiu rzeczy na allegro :D)

W jakim sensie bezpieczniejsze? Jak dajesz zestaw ciuchow, ludzie wola licytacje, ale moze pojsc za nizsza cene niz chcialabys

Gość agataaaaaaaaaaxyz
rzeczywiscie, chyba to nie takie trudne... i nie chce sprzedawac zestawu, bo niektore to nowe rzeczy, chce wystawic je pojedynczo, dzieki