Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczkowa_niunia.

Prawiczki, pocieszam was!

Polecane posty

Gość IMO13855
Kultura mam na drugie "Z racji mej ....wiedzy i subtelności zamilknę by wrażliwej duszy nie urazić Która to dusza jednak nie wykazuje się tym samym" Nie widziałaś, to nie masz podstaw do niezłośliwej krytyki. Ja natomiast widziałem (chociaż egoistycznie ukryte, to i tak niewystarczająco przy moim bystrym wzroku :P ) przez co opinię mogę wystawić. :classic_cool:

Gość IMO13855
Lucy Windsor "nie lepiej od razu napisać, że Ci mnie brakowało?" Lucyno! Ja wiem, że Ty masz PLANY (a zegar tyka!), ale naprawdę nie musisz naprowadzać mnie na właściwą drogę - wszystko w swoim czasie. :P

Gość IMO13855
Kultura mam na drugie "Myślimy o innych sprawach" Skoro zdołałaś fakt ten zauważyć, to znaczy, iż myślimy JUŻ o tym samym. :P A inne sprawy są żadną tajemnicą. ;)

"naprawdę nie musisz naprowadzać mnie na właściwą drogę - wszystko w swoim czasie. " nawet kawę na ławę umiesz wyprzeć z banku przyswojonych wiadomości, więc to naprawdę musi big kafe thing :P

Gość IMO13855
Kultura mam na drugie "Dlatego JA nie będę nic komentować" I nie powinnaś. Albowiem Twoje hipotetyczne komentarze, byłyby niejakim atakiem skierowanym w moją skromną osobę. :P Natomiast MOJE komentarze, są tylko namaszczeniem pewnej Kafeteryjnej GENERALIZACJI (Aaaaaaa!). Generalizacji - jak widać (:P ) mającej autentyczne podstawy istnienia. :classic_cool:

Gość IMO13855
Lucyno - bezpośredniość i brak subtelności są takie niekobiece (niemal jak nikle piersi). :P

Gość IMO13855
Dobra - uciekam, albowiem Kultura posiada pewne niewygodne dla mnie fakty. :P

Gość IMO13855
ide zjeść swoją kupę 🖐️

"bezpośredniość i brak subtelności są takie niekobiece" to dlatego mimo mojego bezpośredniego komunikatu, że NIC między nami nie będzie wciąż zdarza Ci się za mną tęsknić? :P