Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

*** Witam witam.... *** kolejna zagadeczka.....

Polecane posty

skończyłabyś czy też skończyłbyś te swoje durne i żałosne zagadki z maszkarą w tle :/

hahha.... przykrom i Toksy że nie wiedziałaś ;) jak się nigdy za granicą nie było to się nie wie takich rzeczy 😴

nie snuj domysłów dyrektorke skoro nic o mnie nie wiesz... każdy wie że wrzucasz te foty tylko dlatego że jest na nich ta laska, jakiś czas temu wrzucałeś foty innej także co niektórzy pamiętają 🖐️

nie snuj domysłów Toksy ;) każdy wie, że nie masz ku temu możliwości intelektualnych i jedyne co potrafisz to pluć jadem jak każde zdesperowane loszysko na kafeee ;) u CIebie dodatkowo frustracja miesza się z kompletnym brakiem wiedzy ogólnej - co widać jak na dłoni :D 🖐️

zdesperowana/y to chyba Ty jesteś skoro dowartościowujesz się oceną fotek na kafe 🖐️

dyrektorke właściwie to intelektualnie jesteś jeszcze w gimnazjum.... lekcje odrobione ??

Toksy dyrektorke właściwie to intelektualnie jesteś jeszcze w gimnazjum.... lekcje odrobione ?? nie ale mam nadzieję, że rozwiążesz mi zadanie którego nie umiem zrobić 😭 dasz radę - czy też jesteś PONIŻEJ gimnazjum? ;)

żelipapą Mnie to na nic nie wygląda. prawdziwa sztuka polega na tym, aby dostrzec coś w niczym :P ;) 🖐️

Antonio - chyba zaraz koorwa zrzygam od tej wazeliny ;) weź się popraw albo wykooriwaj mi stąd w mignięciu oka ;) :classic_cool: 🖐️